Bir Asosyalin anıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dost78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

dost78

Guest
Ben bir asosyalim,fakat son zamanlarda içimde bir potansiyelin olduğunu farkettim,hiç tanımadığım kişilerle bile kısa zamanda sıcak bir sohbet ortamı kurabiliyorum,mesela bugün otobüste koltuk arkadaşımla iyi bir sohbetimiz oldu,yaklaşık 3 saatlik yolculuk süresi boyunca çok keyifli sohbetimiz oldu,eskiden olsa şu adam gibi yolculuğun bir an önce bitmesini beklerdim heralde: blook

Ynt: Bir Asosyalin anıları

Ahmet bey valla ne diyim Alemsiniz :))
Zaten sohbetinizin keyifli olduğu mesajlarınızada yansiyor.

Kendimizi gizledikce aslında iyi özelliklerimizi gizlemis oluruz.O nedenle gizlenmemek icimzdekileri dokmek sessizligin yerine sesi kendini ifade etmeyi tercih etmek her zaman daha iyidir.

Bende yazinin basligin okuyunca makale yapistirdiniz zannetim:)))

blook Bu adama niye bu kadar yükleniyorsunuz abi ya alıp veremediğiniz nedir bu adamdan.Bu aralar bende bu adam gibiyim.Bana dokunmaya başladı artık bu sözler sad456 blook

Kendini asosyal sanan sevgili arkadaşım.Bak ne güzel istediğinde oturup sohbet edebiliyormuşsun.Bence sen bir asosyal değilsn,çünkü asosyal olan birisi kalkıpta burada paylaşmaya gelmez.Haksızmıyım?

y789 blook Bu adam bizim sitemizin maskotu..Çok sevdiğimiz için takılıyoruz. 956k

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri