Bilinçaltı ve Su İlişkisi Nedir? Bilen Var Mı Acaba?

belginbesir

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Herkese Merhaba;

Ben bugün 8 gün oldu suçluluk ve ego güçlendirici mp3'lerini dinliyorum bu akşam yenilerini ekliycem. Gerçekten başta Atakan Bey olmak üzere tüm yöneticilere ve arkadaşlara çok teşekkür ederim. Telkinlerin çok faydasını gördüm.Düzenli olarak her gece sabaha kadar dinledim. Depresyon tedavisi olan ve antidepresan ilaç kullanan biriyim. Ancak bazı nedenlerden dolayı 4 gündür ilaç almadım ve çok iyiyim gerçekten. blissy

Ben de başladığımdan beri çok su içiyorum. Buradan aldığım bilgilere göre bu iyi bir gösterge. Ancak çok merak ettiğim bişey var. Ben daha önce de Bilinçaltı çalışmaları yapan çok değer verdiğim biriyle 3 yıl kadar görüştüm. Kendisi evremsel yaşamla ilgili herşeyi çok iyi bilir ve uygulardı. Bana çok faydalı oldu. Bir defasında bana "bu akşam senin bilinçaltına giricem. Ama o saate kadar mutlaka uyumuş olmalısın yoksa aklını bile oynatabilirsin dedi ve uyandığımda müthiş bir baş ağrısı çekeceğimi ve asla su içmemem gerektiğini" söylemişti. Tabi ben heyecandan uyuyamadım ve bu çalışmayı gerçekleştiremedik. 4897

Şimdide bu susama olayını yaşayınca o aklıma geldi ve şaşırdım aynı zamanda da çok merak ettim bunu. Kendisine ulaşmaya çalıştım ancak pek çok sosyal projeyle uğraştığı için çok yoğun ve ulaşamadım sonuç olarak.

Bilgisi olan var mı acaba bu konuda? Çok sevinirim ....

Bu siteyi bulduğum için çok mutluyum gerçekten f678h Çok güzel şeylere şahit oluyorum burada. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.... 25889

Ynt: Bilinçaltı ve Su İlişkisi Nedir? Bilen Var Mı Acaba?

belginbesir ' Alıntı:
Arkadaşlar Herkese Merhaba;

Ben bugün 8 gün oldu suçluluk ve ego güçlendirici mp3'lerini dinliyorum bu akşam yenilerini ekliycem. Gerçekten başta Atakan Bey olmak üzere tüm yöneticilere ve arkadaşlara çok teşekkür ederim. Telkinlerin çok faydasını gördüm.Düzenli olarak her gece sabaha kadar dinledim. Depresyon tedavisi olan ve antidepresan ilaç kullanan biriyim. Ancak bazı nedenlerden dolayı 4 gündür ilaç almadım ve çok iyiyim gerçekten. blissy

Ben de başladığımdan beri çok su içiyorum. Buradan aldığım bilgilere göre bu iyi bir gösterge. Ancak çok merak ettiğim bişey var. Ben daha önce de Bilinçaltı çalışmaları yapan çok değer verdiğim biriyle 3 yıl kadar görüştüm. Kendisi evremsel yaşamla ilgili herşeyi çok iyi bilir ve uygulardı. Bana çok faydalı oldu. Bir defasında bana "bu akşam senin bilinçaltına giricem. Ama o saate kadar mutlaka uyumuş olmalısın yoksa aklını bile oynatabilirsin dedi ve uyandığımda müthiş bir baş ağrısı çekeceğimi ve asla su içmemem gerektiğini" söylemişti. Tabi ben heyecandan uyuyamadım ve bu çalışmayı gerçekleştiremedik. 4897

Şimdide bu susama olayını yaşayınca o aklıma geldi ve şaşırdım aynı zamanda da çok merak ettim bunu. Kendisine ulaşmaya çalıştım ancak pek çok sosyal projeyle uğraştığı için çok yoğun ve ulaşamadım sonuç olarak.

Bilgisi olan var mı acaba bu konuda? Çok sevinirim ....

Bu siteyi bulduğum için çok mutluyum gerçekten f678h Çok güzel şeylere şahit oluyorum burada. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.... 25889

Ya ben doğru yere mesaj atmayı bilmiyorum galiba... emb23

Hoşgeldiniz... vien1
Su konusu ile ilgili daha önce paylaşımlarımız olmuştu..
Vucudumuzun çoğu sudan oluştuğu için değişimle birlikte su ihtiyacımız da artıyor yenileniyoruz.
Ancak sizin tanıdığınızın bahsettiği uzaktan bilinçaltına girmek ve bu durumda su içmemek konusunu ilk kez duyuyorum..

Canım benim bence böyle birşey yaptırma arkadaşına..
Bilinçaltına girer mi giremez mi bilemiyorum ama sen korkudan aklını kaçırmayasın sonra rt67
Hem telkinler bu kadar çabuk etki etmişken değerini bil... onayi
Ve dinlemeye devam et thumbsanim
Sevgiler smiliyface

Sevgili Awayy;

Yok bu öyle bişey değil. Yani bahsettiğim kişi arkadaşım değil. Bu konuda uzun yıllardır çalışan ve Kadıköy'de bu konularda evrensel yaşam araştırma merkezi olarak bir iş yeri var hatta. Yoksa işim olmaz kulaktan dolma şeylerle cilgin897

Arızalı bir aklımız var onuda mı kaptıralım yani cilgin897

belginbesir ' Alıntı:
Sevgili Awayy;

Yok bu öyle bişey değil. Yani bahsettiğim kişi arkadaşım değil. Bu konuda uzun yıllardır çalışan ve Kadıköy'de bu konularda evrensel yaşam araştırma merkezi olarak bir iş yeri var hatta. Yoksa işim olmaz kulaktan dolma şeylerle cilgin897

Arızalı bir aklımız var onuda mı kaptıralım yani cilgin897

Tamam canım...
Ben de o da yok da ondan dedimdi girlhaha
Kendini en iyi sen bilirsin sonuçta..
Sadece güvendiğin şeylere izin ver.. ark5

belginbesir ' Alıntı:

merhaba.bu çalışmayı yapacağınızı söyleyen o kişi o anda zaten bilinçaltınıza çoktan girmişti eğer onun söylediklerini kabul ettiyseniz.

söylemeyi unuttum.Suyun gizli mesajı konusu vardı.düşündüklerimizin suyun üzerindeki etkilerinden bahsediliyo.o konuda da olabilir.

Teşekkür Ederim 13eyaz;

Yoo bu öyle bişey değil, yani ben pek ifade edemedim galiba utananadam. Bu bahsettiğim insan aynen burada insanların birbirine yardım etmeye çalışması gibi, yöneticilerin yol göstermeye çalışması gibi çalışmalar yapardı. Sadece biraz daha derindi. İstersen www.mimder.com dan ya da www.mimder.org dan çalışmalarına göz atabilirsin. smiliyface

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri