- Reaksiyon puanı
- 0
ciddi olarak ilk dinlemeye dün gece başladım.suçluluk ve ego güven güçlendiricinin klasik müzik versiyonunu bilgisayarımın hoparlöründen sabaha kadar orta seste açık bırakıp yattım.burdan direk geceleyin gördüğüm rüyalarımı anlatmak istiyorum.birinci rüyamda bir kız gördüm ve bu kız acayip ilgimi çekti.kesinlikle evlenmem gereken kişi diye düşündüm.evleneceğim kız böyle olmalı dedim kendi kendime rüyamda.ikinci rüyam da şöyleydi.bir tv kanalı bir yarışma düzenlemiş ve bu yarışmanın formatı fobileri yenmek üzerine.bir araba koymuşlar ortaya.hangi fobiniz varsa o arabanın içinde onunla kalıyorsunuz.bir kişi arabanın içinde yılana dolanıp duruyordu.sonra bir başka kişi bir kaplanla arabanın içinde kaldı.kaplan fobisini yenmek için.tabi bu bir yarışmaydı.uyanınca bu iki rüyamı net olarak hatırlıyordum ve ilginç geldi bana.bu aralar rüya falan hatırlamadığımı da göz önünde tuttum.ve ne anlama geleceğini düşündüm.şunu anladım.birinci rüyamda gördüğüm kız;benim gerçek hayatta gerçekten evlenmek istediğim kızdı.yani böyle birini bulursam evlenirim ancak.
ikinci rüyamdaki fobileri yenmek adlı yarışma rüyasından da şunu anladım.ben hayatımdeğişti sitesine fobilerimden ve korkularımdan kurtulmak için girmiştim.ve bunun için çalışıyordum.ama artık onamalarla kendimi geliştirmek için de uğraşıyorum.
gerçek hayatta neleri istiyorsam onunla ilgili rüya gördüm dün gece.ve bu gece ne rüya ile karşılaşırım diye sabırsızlıkla bekliyorum.bilinçaltını keşfe doğru...
Atakan Abi;senin hakkını zor öderiz.bunlar ücretsiz telkinler bi de.ücretliler için ne kadar ödememiz gerekse yine de azdır.
senin ve arkadaşlarının başarılarının devamını dilerim.çok sağolun.
ikinci rüyamdaki fobileri yenmek adlı yarışma rüyasından da şunu anladım.ben hayatımdeğişti sitesine fobilerimden ve korkularımdan kurtulmak için girmiştim.ve bunun için çalışıyordum.ama artık onamalarla kendimi geliştirmek için de uğraşıyorum.
gerçek hayatta neleri istiyorsam onunla ilgili rüya gördüm dün gece.ve bu gece ne rüya ile karşılaşırım diye sabırsızlıkla bekliyorum.bilinçaltını keşfe doğru...
Atakan Abi;senin hakkını zor öderiz.bunlar ücretsiz telkinler bi de.ücretliler için ne kadar ödememiz gerekse yine de azdır.
senin ve arkadaşlarının başarılarının devamını dilerim.çok sağolun.