Bersay İletişim Danışmanlığı Ticaret A.Ş.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bersay İletişim Danışmanlığı Ticaret A.Ş.Kasap Sok. Hilmi Hak Han No.:22 Kat:8

Esentepe 80280 İstanbul

Tel.:

0 (212) 347 00 52

Faks:

0 (212) 275 41 83

Web:

http://www.bersay.com.tr

E-Posta:

info@bersay.com.tr

Kategori:

Halkla İlişkiler ve Reklam

Yöneticiler:

Yönetim Kurulu Başkanı: Ali Saydam

Ajans Başkanı: Ayşegül Meriç

Finanstan Sorumlu Ajans Başkanı: Ali Sarıkaya

Ajans Başkan Yardımcısı: İbrahim Uslu

Kuruluş Tarihi:

1990

Hizmetleri:

İtibar Yönetimi

Marka Yönetimi

Stratejik Medya İlişkileri

Pazarlama İletişimi

Toplumsal Sorumluluk Projeleri

Kurum İçi İletişim

Liderlik İletişimi

Konu Yönetimi

Kriz İletişimi

Finansal İletişim

Etkinlik Yönetimi

Bersay 1990 yılında kurulmuştur.Bersay'ı İletişim Danışmanlığı'na götüren yol, iş dünyasındaki gelişmeleri dünya ile paralel olarak izlemesi ve geleceği öngörerek iletişim sektörünün danışmanlık yolunu seçmesinin bir zorunluluk olduğunu düşünmesidir. ICCO (International Committee of Public Relations Consultancies Association) ve onun Türkiye temsilcisi PRCI üyesi olarak iletişim sektöründe kalite standartlarının yükseltilmesi için çaba gösteren Bersay,

1999 yılında Türkiye'de iletişim sektöründe ISO 9002 belgesi alan ilk

şirket olmuştur.2002 yılında ise ISO 9000.2000 belgesi ile kalite belgesi konusunda

sektörüne öncülüğe devam etmektedir.

Aldığı ödüller: C. A. R. M. A. tarafından verilen, IBM basın bültenleri için "Haber İçeriğinde Ulaşılan En Yüksek Kalite" ödülü

İletişim hizmetleri için, IBM EMEA BF & S 1998 Golden Award

1997 / 1998 Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması - Televizyon dalında birincilik ödülü: Kristal Elma

1998 Kongre Dergisi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Başarı Ödülü

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri