bergüzar korel

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
güzelliği ile kendisine hayran bırakan yeni başlayan ve kanal d de yayınlanan binbir gece dizisinde şehrazat karakterini canlandıran tanju korel ve hülya darcan ın iki kızından birisidir kendileri.

tam adı bergüzar gökçe korel dir aynı zamanda. 1982 doğumlu genç bir oyuncu olmasına rağmen sahne duruşu ve tartışmasız duru güzelliği ile türkiyede dizi ve sinema sektöründe ismini sıkça duyacağımız yeni isimlerin başında gelecektir eminim.

ilk bakışta biraz patates yanaklı mı gözüküyor ne?

bu nasıl bir güzelliktir, allah boş zamanında yaratmış galiba dedirten kişi. kıskanarak izliyoruz kendisini....

esmer kadınları pek beğenmeme rağmen, beni esmer manyağı yapan birkaç esmerden biridir. bakışlarındaki derinlikte kayboluyor insan.

adına pide bile yapılmış dizi ve sinema oyuncusu...

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/...

güzellik genlerinden geliyor diye düşünülen kişi.ilgili şahıs,rahmetli tanju korel gibi yakışıklı bir baba ile hülya darcan gibi güzellik kraliçesinin kızı.

istek vakfı atanur oğuz lisesi mezunudur.

saçlarını neden ortadan ayırıp inek yalamış gibi topladığını saçlarının açık halini görmemle anlamış olduğum kişi.kabarıyomuş

saçlarını inek yalamış gibi yapıştıran,zeki güzel çalışkan iyi mükemmel kadını oynayan şahsiyet

saçları yüzünden oynadığı diziyi* izleyemediğim kişican... ya o saçlar öyle mi sıkı toplanır? görünce benim başıma ağrılar giriyor! o'nun başının ağrısını düşünemiyorum!

bergüzar korel adıyla şehrazat:

güzelmiş. bir bakalım ortalamayı geçemeyecek derecede belki. gözleri bir an için etki yaratabilir ama dikkat ettim, belli bi andan sonra bakışlar donuklaşıyor. ve evet o da şehlalaşabiliyor kimi zaman. boy pos, endamsa kameranın aldatması. itiraf edelim filmde o bir anne. bir kere burdan kanımız ısındı o'na. ikincisi, hasta bir yavrusu var ve o'nun için her şeyi göze alabilecek cesur kadın rolünde. ve bir erkeği arkasında palyaçoya çevirmiştir. yetmedi mi? o başarılı bir iş kadınıdır aynı zamanda rüşvete hayır diyen, yaptığı her işte ödül alıp büyük şirketleri peşinden koşturan. bak benim bileiçim gitti şimdi.

şu sıralar tan sağtürk ile çıkmaktadır.

mimik yoksunu oyuncu.

20 ytl ye maslak köprü altında çalışan emekçi kadınların hakkını yiyen kişi. 150.000 dolar nere 20ytl nere.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri