benim sorunum AFFEDEMEME

himalayalar

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Affetmek çoğu insan için zor...biliyorum...ama benim için çok daha zor sanki. Bana yanlış yaptığını düşündüğüm insanları yıllar sonra bile affedemiyorum. Bir gün bir şekilde bu adamdan intikamımı alacağım diyorum. Ve affedemediğim insanlar hep akraba ve tanıdıklar...

Yorumlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER

Nasıl affedicem :)

Affedememek sende ağırlık yapıyor başkasında değil. Rabbim'den nasıl af diliyorsan sen affetmelisin ki af istemeye yüzün olsun. Sana karşı hata yapanlar için değil sen kendin için affetmelisin. Hata yapmak insana mahsus ve sen de dahil kimse mükemmel değil.

Affedememek sende ağırlık yapıyor başkasında değil. Rabbim'den nasıl af diliyorsan sen affetmelisin ki af istemeye yüzün olsun. Sana karşı hata yapanlar için değil sen kendin için affetmelisin. Hata yapmak insana mahsus ve sen de dahil kimse mükemmel değil.

evet affedemenin bütün sıkıntılarını ben yaşıyorum.

güzel yorumunuz için teşekkürler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri