BENİM KÜÇÜK ATÖLYEM My Little Business Yayın Tarihi: 2006-11-15

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
BENİM KÜÇÜK ATÖLYEM My Little Business
Yayın Tarihi:
2006-11-15

Vincent Lindon

François Berleand

BENİM KÜÇÜK ATÖLYEM My Little Business

BENİM KÜÇÜK ATÖLYEM

Fransız Sineması'nın ağır melodramlardan ve iddialı dönem filmlerinden ibaret olmadığını kanıtlayan çok eğlenceli, çok keyifli bir komedi. Günümüz Franız Sineması'nın en özgün yönetmenlerinden biri olan Pierre Jolivet'in yönettiği &#8216Benim Küçük Atölyem', küçük marangoz dükkanı yandıktan sonra, sigortası olmadığını anlayıp, işini kayetmemek için olmadık işlere girişen Ivan'ın öyküsünü anlatıyor.

Ivan (Vincent Lindon), küçük marangoz atölyesinde canla başla çalışan ve yaptığı işlerin mükemmel olmasına gayret eden bir iş sahibidir. Her günü mücadelelerle, müşterilerin kaprislerine yanıt vererek, bankalarla pazarlık ederek ve yanında çalışanların sorunlarıyla uğraşarak geçer. İşinde o kadar uzun süre vakit geçirir ki, buna dayanamayan karısı Nathalie, oğulları Christophe'u da alarak evi terketmiş ve lisenin jimnastik hocası Sami'yle yaşamaya başlamıştır.

Bir gece, aniden çıkan bir yangın atölyeyi küle çevirir. Yıllardır, Maxime adlı sigortacıya (François Berleand) prim ödemekte olan Ivan, adamın üçkağıtçının teki olduğunu, kısaca atölyenin sigortalı olmadığını öğrenince başından kaynar sular dökülür. Aniden aklına harika bir fikir gelir: sigorta şirketinin kayıtlarıyla oynamak. Fakat bu iş için hem yanında çalışanlara, hem Maxime'e hem de oğluyla karısının sevgilisine ihtiyacı vardır. Ve işler kontrolden çıkar.

Orijinal Adı : My Little Business

Yönetmen : Pierre Jolivet

Oyuncular : Vincent Lindon, François Berleand

Yapım : Komedi 1999 Fransa

15 Kasım Çarşamba 14:00

Kaynak: yayinakisi.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri