BENİ HİÇ ALDATTIN MI ? :)

Xarmaşık

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ünlü diş hekimi Sam ve eşi 50. evlilik yıldönümlerini kutluyorlardı.Kaynakwh:

Sam birden eşine bir soru sordu :

-"Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?"

-"O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi, cevabı öğrenmek istemezsin herhalde" dedi.

-"İsterim" dedi Sam. "Lütfen anlat."

-"Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattım diye cevap verdi eşi.

-"Kimlerdi bunlar?" diye sordu Sam.

-"İlki" diye anlatmaya başladı eşi "hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğini kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmıyordu.Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğiniçabildin..."

-"Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benimsevgili karıcığım" dedi Sam. "Peki ikincisi?

" -Hani 50 yaşında kalp krizi geçirmiştin ya, kritik bir by-pass ameliyatı olman gerekiyordu, hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu. Her an ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalktı geldi, ameliyatını yaptı. Sen hayata döndün" dedi eşi.

-"Ah benim sevgili karım. Hayatımı kurtarmak için kendini bir
kez daha feda ettin, öyle mi Peki üçüncü aldatışın?

" -"Hatırlıyor musun, yıllar önce diş hekimleri odası başkanı olmak istemiştin de Kaynakwh:
247 oy eksikti...'

- OHAAAAA....!!! smil56

Çok sadık bir eş maşallaahhh.girlhaha Paylaşım için teşekkürler canım. Ellerine sağlıkalk78

Zaahaaaa :D:D Pis heriff. . Hıhh!! sevincli eline sağlıkk :D

qweqwe daha fırsatı olsa seriye bağlıcaktı herhalde bu işi xD

cilgin897aaa lütven eş sormuş oda söylemiş napsın yalanmı söleseydi yani ,bunca çabadan sonray789sevgiyle...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri