Bende hayatım değişsin istiyorum...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

desire26

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, bende hayatımı değiştirmek istiyorum , önerilerinizi ve paylaşımlarınızı beklerim...12389

Hoşgeldin arkadaşım.hayatından biraz bahset..hayatında değiştirmek istediğin neler var.bizde ona göre bilgilerimizi paylaşalım.illaki değerli fikirlerini yazan arkadaşlarımız olur.olmasa bile yazdıkça rahatladığını hissedersin.birde forumda yazılanları oku ve takip et..sevgiler..

mrb gülücan, neleri değiştirmek istediğinden bahset demişsin. Aslında benim hikayem çok özel değil bir çok insanın sık sık yaşadıkları.
2006 yılında iflas ettikten sonra sırası ile evimi,eşimi, dostumu kısacası herşeyimi kaybettim. Geçmişe baktığımda hatalarımı görüyorum ama bir türlü onları kafamdan atamıyorum, içimden hiç bir şey ama hiç bir şey yapmak gelmiyor :( :( :(
napsamda kurtulsam gene hayata sıkı sıkı bağlansam mutlu olsam ?????

hoşgeldinizzz:)

mutlu paylaşımlarrr

mrb gülücan, neleri değiştirmek istediğinden bahset demişsin. Aslında benim hikayem çok özel değil bir çok insanın sık sık yaşadıkları.
2006 yılında iflas ettikten sonra sırası ile evimi,eşimi, dostumu kısacası herşeyimi kaybettim. Geçmişe baktığımda hatalarımı görüyorum ama bir türlü onları kafamdan atamıyorum, içimden hiç bir şey ama hiç bir şey yapmak gelmiyor :( :( :(
napsamda kurtulsam gene hayata sıkı sıkı bağlansam mutlu olsam ?????

yani sıçrama yapma vakti..değişsin o halde..956k
biz hatalarımıza deneyim olarak baktığımızda her şey daha kolay oluyor. u859sana verilen dersi aldıysan tekrar etmezz..ama özellikle kendini affetmediğin ve olanlardan kendini sorumlu tuttuğun zaman bir sonraki adımın ürkek olur. olur ve bu kaygı yeni adımını etkiler..

evet bütün yaşadıklarımızın sorumluluğunu almalıyız..ama geçmişle yaşayarak değil..anı yaşamak zorundayız..yoksa yarında şu içinde yaşadığımız an için üzülmek zorunda kalacağız..

sevgiler..

Hoşgeldiniz..
Hayatınızı gerçekten değiştirmek istiyorsanız..Değişim başlamış demektir..Mutlu paylaşımlarda bulunmanız dileğiyle..

katılıyorum..smileydance tam da değişmek istediğinizde bu forumla karşılaştınız işte..bu sizin için büyük bi şans:zpzp: umarım hayatınızdaki herşeyi istediğiniz yönde değiştirirsinizO0

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri