bana hacdan bi akrabam getirmişti akik taşını gerçekten işe yarıyo stresli olduğumda takıyorum azalttığını düşünüyorum956k
Bende bu sorunlar var işte! aşırı ego, kibirAlın Şakrası: (2.Şakra- Üçüncü göz)
İki kaşın ortasında bulunan alın şakrasının rengi laciverttir. Uyumsuz çalışması halinde mutsuzluk, bunalım, depresyon, aşırı ego, maddiyatçılık, kibir, ve disiplinsizliğe sebep olur. Lapis, ayolayt, ametist, aventurin, azurit, florit, kristal kuvars, krizokol, kunzit, kyanit, labradorit, opal, pirit, rutil kuvars, safir, sodalit, sugulit ve zümrüt alın şakranızla (üçüncü göz) uyumlu taşlardır.
Ve bunlar: aşırı gereksiz konuşma smil56Boğaz Şakrası: (3. Şakra)
Boğazın ortasında bulunan boğaz şakrasının rengi, mavidir. Uyumsuz çalışması halinde, sıkılganlık, konuşamama, aşırı gereksiz konuşma, kendini bastırılmış hissetme ve kendini ifade edememe gibi durumlarla karşılaşılır. Topaz, akuamarin, amazonit, kalsit, kristal kuvars, krizokol, kyanit, labradorit, mercan, pirit, rutil kuvars, safir, sodalit, turkuaz ve turmalin boğaz şakrasıyla uyumlu taşlardır.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.