ben kimim biliyor musun

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
bunu ideal yapıp hayatını idame ettirenler de vardır.

-abi bi gün ben kimim biliyor musun diyecek kadar önemli yerlere geleceğim. trafikte polis durdurduğunda, birisi kimliğimi sorduğunda hep bu lafı söyleyeceğim.

gibi.

duruma gore hem suçlu hem güçlü olma ihtimali cok yüksek kişi aynı zamanda ayı,görgüsüz,sonradan görme,kabadayı gibi sıfatlara da çok yakışır

mahvederim lan seni

şeklinde devam eder

asıl ben kimim sen biliyor musun diye kabaca bir çıkışma sonucu,etkisini büyük oranda kaybedecek laf kalabalığı..

bkz. bi sktir git dedirten insanlar)

kim bassanger mı? esprisinin önünü açan soru cümlesi..aman yapmayın..

babasının dedesinin vs. statüsüne güvenen şımarık zengin çocuklarının kendilerini adamdan saydırmak için kullandığı laf

- hadi yavrum!, ufak ufak soldan ...

atalarımız ne de güzel demişler böyle babasının, teyzesinin, rahmetli dedesinin ünvanıyla övünenler için

bkz. mezar taşı ile övünülmez)

-ehliyetinizi göreyim

-ben kimim biliyormusun

-efendim siz bana ehliyetinizi uzatın ben bi düşüneyim

-bakın polis bey siz benim kim olduğumu biliyormusunuz

-bilmiyorum

-ben tayyip erdoğanın amcaoğlunun kuzeninin 12. dereceden kaynıyım

-iyi orda kal

-ben kimim biliyor musun?

-sen adam değilsin

-...

-duruma göre devam eder)

bir nebze olsun daha serti için:

kendine güveni olmayan ama bi kez olsun şansını denemek istemiş insan tipinin sorduğu soru..

-ben kimim biliyor musun?

-kimsin?

-eee,şey..şeyim ben..

-kimsin kardeşim?

-şey işte ya,sen tanımıyon mu beni?

-...

-kimim lan ben?

kendini bilmeyen bir dengesizin sorduğu sorudur.

bir de şöyle bir şey var

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri