"ben geldim"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Kimya

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
yalnız diilim biliyorum ben gibi ben ler çok var hissediyorum... ne mutlu ki birazcık ortak noktada buluşabiliceğim aynı yürekten konuşabileceğim dostların buralarda olduğunu hissediyorum...yanılmıyorum diilmi?

kısaca beni anlamak herkesin anlayacağı dilden kendimi anlatmak gerekirse

pratik zeka gücüne fazlasıyla sahip,üretken,aktif girişimci iletişimde oldukça güçlü, kendine fazlasıyla saygı duyan önce ben diyenlenlerden diilim ama içimdeki ben'e fazlasıyla sahip çıkanlardan,bakmakla görmek rasındaki ayrımı fark etmiş değişik yapıda özü tertemiz bi kişilik:)))happy6

hoş geldin "kimya" sefalar getirdin. kendini yalın bir şekilde ifade etmişsin ve kesinlikle burada yalnız değilsin arkadaşım. sevgi yüklü, güzel insanların bulunduğu bir ortama tekrar hoş geldin diyorum.
mutlu paylaşımlar diliyorum, sevgilerimi yolluyorum.art56art56

Merhabalar Kimya;t678

Yanımıza hoşgeldiniz vien1

pratik zeka gücüne fazlasıyla sahip,üretken,aktif girişimci iletişimde oldukça güçlü, kendine fazlasıyla saygı duyan önce ben diyenlenlerden olmanız dileğiyle..telkinlerden bu anlamda çok faydalanacağınıza eminim..

Mutlu paylaşımlar..

Sevgiler actionsmile

hoşgeldiniz.
mutlu paylaşımlar diliyorum.
sapkal89

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri