Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Filistin için olumlama çalışması yapsak belli bir zamanda dua etsek buradan fiziksel bir yardımımız dokunmuyor, metafizik yönden bir katkımız olur. O kadar üzücü bir konu ki bu, 21. yyın yüz karası. Bu çağda yaşayan herkesin utanması gereken durum. Bilmesem de olanları, yaşananların etik doğru ve insani olmadığını biliyorum; bunu herkes biliyor. Umursanmıyor mu nedir bilmem.
25889Görüşünüze kesinlikle katılıyorum.. Olumlamayı çok iyi bilen bir arkadaşımızın bu konuda bize yardımcı olmasını istiyorum. Lütfen!
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.