Ben Filistinli Çocuk...Tüyleriniz Diken Diken Olacak!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RenaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

RenaC

New member
9
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Allah filistinde yaşayan insanlaın yar ve yardımcısı olsun.

Mükemmel ve çok duygusal bir video...Mutlaka izleyin

Arkadaşlar Tıkladığınızda çıkan ekranda video görüntüsü ekranı çıkıyor ama izlemek için aşağıda lütfen bekleyiniz yazıyor.O ekrana tıklamayın ve bekleyin gelen ekranda play düğmesine tıklayın.Eğer videonuz açılmaz ise o ekrana tıklayın...

images

tas-atan-cocuk.jpg

filistinli_cocuklar11.jpg

mhm1923_okul_cocuklar.jpg

f_intifada5dm_3aa7f5d.jpg

Koşun çocuklar koşun bugün bayram diyorlar
Şenlikler dağa çıkmış orda bizim çocuklar

Şeker diye bir kurşun deler yüreğimizi
Kan çiçekleri sarar elbisemizi

Sonra acı bir feryat rüzgar kopsa uçurur
İntifada şehrinde sapana kurşun olur

Önce bayram namazı el-AKSA mescidinde
Sonra şenlige koşun bu gazze şeridinde

Havalanır yumruklar tekbire söz vererek
Yürüyün siz çocuklar küffarı çiğneyerek

Belki kopar kafamız kollarımız kırılır
O berrak kanımızla GÖGE İSLAM YAZALIM

Bu konuya bu kadar ilgisiz kalınacağını hiç düşünmemiştim

İnsanlar acı çekenleri görmek istemediklerinden izlememiş olabilirler mi acaba ?

İnsanlar acı çekenlerin acılarını izleyerek çok azda olsa paylaşıp öyle içten dua etseler belki duaları kabul olurda bu kardeşlerimiz bu sefaletten kurtulur..

ağla2

Çok anlamlı bi video. Daha önce de izlemiştim.

Allah(c.c) yardımcıları olsun İnşaallah.
Gün olur devran döner ama ne zaman bilemiyoruz. İnş yakındır..

Filistin için olumlama çalışması yapsak belli bir zamanda dua etsek buradan fiziksel bir yardımımız dokunmuyor, metafizik yönden bir katkımız olur. O kadar üzücü bir konu ki bu, 21. yyın yüz karası. Bu çağda yaşayan herkesin utanması gereken durum. Bilmesem de olanları, yaşananların etik doğru ve insani olmadığını biliyorum; bunu herkes biliyor. Umursanmıyor mu nedir bilmem.

Filistin için olumlama çalışması yapsak belli bir zamanda dua etsek buradan fiziksel bir yardımımız dokunmuyor, metafizik yönden bir katkımız olur. O kadar üzücü bir konu ki bu, 21. yyın yüz karası. Bu çağda yaşayan herkesin utanması gereken durum. Bilmesem de olanları, yaşananların etik doğru ve insani olmadığını biliyorum; bunu herkes biliyor. Umursanmıyor mu nedir bilmem.

25889Görüşünüze kesinlikle katılıyorum.. Olumlamayı çok iyi bilen bir arkadaşımızın bu konuda bize yardımcı olmasını istiyorum. Lütfen!

25889Görüşünüze kesinlikle katılıyorum.. Olumlamayı çok iyi bilen bir arkadaşımızın bu konuda bize yardımcı olmasını istiyorum. Lütfen!

kesinlikle destekliyorum!

Sitede bu konuda bilinçli arkadaşlarımız var.Ben biraz bilgi sahibiyim.Yapalım destekliyorum sizleri..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri