ben de farkında olmak istiyorum

insirah

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
tender45 herkese selam...

b456 içimde çözemediğim o kadar çok durum var ki, aman Allahım 96 emb23

Sanki tüm bunları farkettiğimde, yani kendi farkındalığımın farkına vardığımda hayatımda bir dönüşümün olacağına inanıyorum, çok özel bir sitedeyim, uzun zamandır üyeyim aslında, izleme durumundaydım, ama bugün şimdi şuan bilinmezliği bilinmeyenlerle bilebilmek sizlerin enerji halkanıza dahil olabilmek ve o halkayı genişletmek adına tekrardan herkese selam s456 blissy sevincli

Ynt: ben de farkında olmak istiyorum

merhaba hoşgeldin.... sapkal89

vien1Hoş geldin... Ve baya da neşeli, hızlı bir girişti...

Hoşbuldum cem ve matlatari ttli3
Sevgili matlatari neşeli olmak için neşeli giriş yaptım, atmosferi de bozmak istemiyorum aslında art56art56
Hızı tam olarak anlayamadım ama hissettiğimi söyleyeyim, o da zamanın hızlı akıyor görünümü ve asrın somut ve soyut olanı dengeleme isteğinin bende de bulunmasından kaynaklanıyor galiba, ve eşimin de bunu idrak etmeme vesile olması dusun hismiley

Tamda atmofere uygun bir şekilde giriş yaptığın kesin :)...

insirah ' Alıntı:
o da zamanın hızlı akıyor görünümü ve asrın somut ve soyut olanı dengeleme isteğinin bende de bulunmasından kaynaklanıyor

super hoşgeldin.

art56art56 Insirah hosgeldin ... Farkindaliginin dogru bir sekilde artmasi dilegiyle... s456

selam.soyut olanla somut olani dengelemek istedigi,cok ilginc buldum yorumu

Hoşgeldin, hemde farkıda olarak geldin, farkındalığının hızla gelişeceğine inanıyorum.

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

vien1 hoşgeldin umarım hoşluk tüm sitedeki arkadaşlarla devam eder büyür büyür tüm dünya hoş olur yaşanır olur

merhabalar... vien1 hoşgeldiniz yanımıza... blissy

güzel paylaşımlar diliyorum...sevgiler.... hismiley

slm hoşgeldiniz

selam hoşgeldin farkındalığının gelişmesi dileği ile.

Merhaba insirah; hismiley

Aramıza hoşgeldin vien1

Her güzel şey farkındalık ile anlam kazanıyor zaten. Bunu keşfettiğine göre , yollar açık önünde. Keşife başlayabilirsin. Mutlu paylaşımlar...
kiss3

merhabalar...hoşgeldiniz yanımıza... vien1 güzel paylaşımlar dilerim... blissy

sevgiler... hismiley

1776.gif

vien1 aramıza hoşgeldiniz vien1

güzel paylaşımlar kiss3

İnşirah ne kadar güzel bir nickin var, ferahlık, huzur, dinginlik anlamında... Allah hepimize inşirah dolu bir hayat nasip eylesin smiliyface kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri