Beatrice (günlük dizi hikayesi)

elccy

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
BÖLÜM 1

D O Ğ U M
Onun doğduğu gün aslında,biz insanlığa bir mesaj verilmişti,ama hiç birimiz anlamamıştık.Yıllardır yağmur yağan kasabamızda,o gün pırıl pırıl bir güneş vardı ve herkes kendini dışarıya atmış,şaşkınlık içinde tadını çıkarmaya çalışıyordu. Beatrice işte böyle güzel bir günde ,kasabamıza ışık yayarak gelmişti aramıza. Benim güzel kızım ,hiç ağlamamıştı ,gülümseyerek merhaba demişti bizlere..ve her zamanda o gülüşüyle dünyaya mesajını vermeye devam edecekti.
Rahat bir bebeklik dönemi geçirdi,beni hiç üzmedi,aksine bana o ufacık ,aciz hali ile bile yardımcı bir bebekti.Hiç ağlamazdı,hep gülerek bakardı gözlerimin içine ışıl ışıl..vaktinde uyur,vaktinde uyanır,vaktinde acıkırdı. Geceleri hiç uykusuzluk çektirmedi ve beni yormadı. O halleriyle bile farklılığını hissettiriyordu.
Vaktinden erken oldu her gelişmesi; birgün içinde konuşmaya ve yürümeye başladı.Ağzından ilk anne kelimesini duyduğum gün ve ilk adımlarını atmaya başladığı gün ,aynı gündü ve kendime gelmeme zaman almıştı,rüyada mıydı acaba,diye kendimi sürekli çimdikliyordum.Ama değildim,bu gerçekti ve canım kızım konuşuyor ve yürüyordu..Ve herşey giderek daha ilginç olmaya başlamıştı artık...

E:B:T:

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri