Başta ağırlık hissi ve uyku

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elfelah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elfelah

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben yaklaşık 20 gündür dinliyorum telkinlerin adedini fazlalaştırdım. önce başım ağrımıyordu. sonra boynumda ve baş ağrısı hissettim.
telkinlerden değil diye düşünüyorum. çünkü zaten boyun ağrım vardı. boyun düzleşmesi var bende, yolda, otobüste, işte sürekli dinliyorum.
Ama kendimi çok rahat ve huzurlu hissediyorum. Normalde oldukça sinirli bir insandım beni etkilediğini düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Ynt: Başta ağırlık hissi ve uyku

elfelah ' Alıntı:
Ben yaklaşık 20 gündür dinliyorum telkinlerin adedini fazlalaştırdım. önce başım ağrımıyordu. sonra boynumda ve baş ağrısı hissettim.
telkinlerden değil diye düşünüyorum. çünkü zaten boyun ağrım vardı. boyun düzleşmesi var bende, yolda, otobüste, işte sürekli dinliyorum.
Ama kendimi çok rahat ve huzurlu hissediyorum. Normalde oldukça sinirli bir insandım beni etkilediğini düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
merhaba elfelah ben de telkinleri dinlemeye başlayalı 4 gün oldu ve bnde ki değişimler inanılmaz ha bide 3. gün çok şidetli baş ağrım oldu ama sen 20 gündür dinliyormuşsun ki sen de muhakkak olmuştur diye düşünüyorum sevgiler.... art56art56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri