Başlık kayboldu

SEEMANN

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Telkinle boy uzatma başlığı nereye gitti?
kırık link diyor :)

Saniyorum kaza ile silinmiş düzeltmeye çalişiyoruz.

Arkadaşlar, veritabanızın yedeği vardır herhalde. Yoksa web arşivinden kurtarmaya çalışalım :)
çok önemliydi o :)

Yedeğimiz günlük aliniyor.Ancak saat sabah 5 de alinan yedek eski yedeğin üzerine yazildiği için kurtaramadik.
Şu an 100 sayfasını google on bellekten kurtarabildik.
Onlari ekleyeceğiz.

off çok kötü oldu ya çok değerli bilgiler vardı özllikle ilk sayfalarda :S://

Ama mesajların hepsi çok karışık bir arada gözüküyor...

Ama mesajların hepsi çok karışık bir arada gözüküyor...

Evet, çok karışık.
kimin ne dediyi belli değil. alıntılar biri birine karışmış.
Yahu yalnış anlamayın ama bir işe yaramayacaksa neden yedeği alnınıyor ki.
Otomatik yedeklemeyle iş olmaz ki.
Keşke en azından ayda bir defa olsun veritabanınızı "manual" olarak biligsayara indirip saklasaydınız.
Hepimize geçmiş olsun.

arkadaşlar ben yeni üye oldum daha önce üye olmadan takip ediyordum sanırım bi sorun olmuş başlıkla ilgili umarım düzeltilir.buarada bende bu cd den almak istiyorum tabiki işe yarayacaksa almak istiyorum bu şekilde telkinle uuzayan kişi yada kişiler oldumu?

linaa ben uzadım ama yaşım 17 bi ara cok istekli calısıyordum ve gerçekten uzadım inanarak yaparsan uzarsın ama suan boyumu takmıyorum artık eskisi gibi memnunum halimden ama uzamakta istemiyo degilim tekrar calısırsam uzayacagıma inanıyorum bence dene imgeleme yap 2 3 hafta zaten etkisini görürsün sonra cdyi alırsın ;)

1.63tüm bu konuları araştırmaya basladıgım da suan 1.69um

arkadaşlar bence bundan sonra herkes deneyimlerini burada paylaşırsa daha iyi olur. kaybolan başlığın devamı şeklinde...

Eee arkadaşlar nasıl gidiyor uzamalar? (:
Okul başladığı için ben pek imgeleme yapacak zamanı bulamıyorum, bu yüzden henüz bi gelişme olmadı bende:/

sanki dağıldık ya valla sayfa kaybolunca bizlerde dağıldık bad45 ne yalan söleyim önceden hergün kontrol ederdim biri bişey yazdımı die boy uzatma hakkında şmdi aklıma gelirse giriyorum.. hala istekliyim inançlıyım ümidim var ama okadar :S umarım sizlerde aynı inançla ilerliyorsunzdur s456

Başlığın kaybolmasına cıdden cok uzuldum yaa bakıp ınancımızı tazelıyoduk.ben oyle yapıodum en azından:(22 yasındayım 163 um 167 olmak ıstıyorum cok sey ıstemıyorum.Arkadaslar aranızda benım yasımda olup uzayan varsa lütfen yazsın(ama gercekten uzadıysa).yardımlarınızı bekliyorum lutfeeeenn...

arkadaşlar bende bu cd yi almak istiyorum ame tereddütlerim var uzayan oldumu olduysakaç cm?

20li yaslardan sonra uzayan bi cok uyenin paylasimi mevcuttu ...talihsizlik iste kayboldu baslikla beraber.verimli sonuc alan ve uzamaya devam eden birden fazla insanin hikayesini okudum. emin olun!

20li yaslardan sonra uzayan bi cok uyenin paylasimi mevcuttu ...talihsizlik iste kayboldu baslikla beraber.verimli sonuc alan ve uzamaya devam eden birden fazla insanin hikayesini okudum. emin olun!

evet , Ben de okudum.

yakında size uzamış kişilerin resmini de gösteririm :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri