BAŞIMIN AĞRIMASINA ŞÜKREDİYORUM....!

nurbanu25

New member
10
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar,
forumu dolaşırken bazı arkadaşların başağrısı ve sivilce gibi sorunlardan dert yandığını görüyorum.bense bu belirtilerin olduğuna şükrediyorum.çünkü bunlar iyileşiyoruz anlamına geliyor...
bilinçaltımızdaki senelerin olumsuz birikmeleri nasıl atılabilir sanıyorsunuz.bir kadın nasıl acı çekmeden annelik duygusunu tadamıyorsa, bizim de kendimize,özümüze ulaşmada ağrılarımız,sancılarımız olacak elbette.
ben özellikle suçluluk duygusu telkinini dinlerken başağrısı çekiyorum.bu da sanırım bu telkinin dirençli olduğunu ya da benim suçluluk duygularımın çok fazla olduğunu gösteriyor.telkin dinlerken başım arımadı mı üzülüyorum.şakaklarımdan o ince sızı girmeye başladığında ise resmen içime mutluluk,yüzüme gülümseme doluyor.çünkü bilinçaltım temizleniyor.ağrılardan şikayet eden derttaşlar.lütfen bunları gözönünde bulundurarak hareket edelim.unutmayalım ki karanlığın sonu upuzun şafaktır...sevgiler...actionsmile

oooo bu ne güzel bir yorum ve bakış açısı..emeğine yüreğine sağlık..Değişim senin için çok yakın eminim ki..bu arada sen yine baş ağrın olmayıncada şükür et. belki arındığın bazı suçlulukların sayesinde gösterdiğin direnç azalıyordur..sevgiler..

oooo bu ne güzel bir yorum ve bakış açısı..emeğine yüreğine sağlık..Değişim senin için çok yakın eminim ki..bu arada sen yine baş ağrın olmayıncada şükür et. belki arındığın bazı suçlulukların sayesinde gösterdiğin direnç azalıyordur..sevgiler..

teşekkür ederim.evet eskisi kadar ağrımıyor başım. ama yine de dinlerken hissettiğim ince sızı içimi ferahlatıyor...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri