- Reaksiyon puanı
- 0
Basarmak, insanin maddi ve manevi kuvveterini bir hedefe dogru yöneltip hedefi elde etme sürecidir.
-Recep Sükrü Apuhan-
-Recep Sükrü Apuhan-
Çok faydalı bir başlık gördüm ve direk okumak için içeri daldım şirinem çok teşekkürler.)
Devamını heycanla bekliyorum. Sevgiler. (Bu arada hakikatten acemişirinem uzmanşirine olma yolunda)
inanmak'ta başarının anahtarıdır..
Çok faydalı bir başlık gördüm ve direk okumak için içeri daldım şirinem çok teşekkürler.)
Devamını heycanla bekliyorum. Sevgiler. (Bu arada hakikatten acemişirinem uzmanşirine olma yolunda)
3. Hedef, Titremeyen Bir El Ister
- Hayatiniz bir duadir.
- Nelere sahip olmak istediklerinizi yasadiginiz hayatla ortaya koyarsiniz.
- Neyi istediginiz hayatinizdan anlasilir.
- Fedakarliginizin büyüklügü, azminizin büyüklügüne baglidir.
- Engellere ne kadar israrli oldugunuzu, ancak ne kadar fedakarlik yaptiginizi göstererek anlatabilirsiniz.
- Gaye, kalbinizde bir kez uc verdimi artik onu oyalayamazsiniz. Onu yasatmak icin ya kaninizla / caninizla besleyeceksiniz, ya da gözden kaybolmasina göz yumacaksiniz.
- Fedakarlik, hedefinizle bulundugunuz nokta arasindaki mesafede yolunuza cikacak her engele bedelini ödemektir..
-> Sizden uykusuz geceler mi istiyor? VERECEKSINIZ.
-> Sizden en sevdiklerinizi bile terketmenizimi istiyor? TERKEDECEKSINIZ.
En önemlisi, icinizdeki tatli dile kulaklarinizi TIKAYACAKSINIZ..
7. "Bütün Umudum Kendimde" Diyebiliyorsaniz
- Zaferiniz baskalarina bagli ise zaferden ümidinizi kesebilirsiniz.
- Hic kimse sizin zaferinizi kazanamaz.
- Baskasinin tüfegi ile avladiginiz avin sizin olmasi icin tetigi sizin cekmeniz lazimdir.
- Kar , dagina göre yagar. Zivrelere cok, alcaklara az kar düser.
- Sizde kiyamet koparken dahi elinizdeki fidani biryerlere dikmeye calisacaginiz bir azim ve kararlilik görülürse elinize fidanlar tutusturmaktan hic kimse geri kalmayacaktir.
- Kendinize duydugunuz güven gözlerinizden okunursa insanlar etrafiniza dolusurlar.
- Hicbir yardima muhtac olmadiginiz hissini uyandirdiginiz anda insanlar size yardimci olmak isterler.
- Daglar ne kadar vakurdur. Onlar göklerden kar dilenmezler. Ilk kar yine de onlara düser.
bayıldım.. beynine sağlık. varoluşuna teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.