Bana yardımcı olurmusunuz ?

berratuana

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
selam ben bir anneyim kendimden önce evladımı düşünüyorum.On yaşında bir çocuğum var sıkıntım biraz fazla birincisi çocuğum yemek ayırt ediyor daha doğrusu hiç yemiyor denilecek kadar aparatif şeyler buda yetersiz beslenme sağlar diye korkuyorum üzerine gitmiyorum etkilememek için fakat yemiyor ikinci sıkıntımda çocuğumda kendine güven görmüyorum hep şikayet mızmızlık okulda başarılı teşekkür alıyor fakat arkadaşlarından hep şikayetçi kimseyi beğenmiyor bana yardımcı olurmusunuz telkinler sevgiler

birde hoparın yöntemini kullanın ,okadar etkilendimki başaka yöntemleri unuttum sanki.S

şöyle derdim;Oglumun yemek seçmesinin nedeni benim içimde barındırdığım ve sürekli tekrar eden yarasız hatıralarımın sebep olduğunun bilincindeyim.İçimde barındırdığım bu yararsız hatıralaran dolayı tanrım senden özür dilerim, lütfen beni afet.Lütfen bana yardımcı ol ılahi işığınla yarasız hatıralarım sıfıra dönüşsün .Teşşekür ederim.Seni seviyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri