- Reaksiyon puanı
- 0
merabalar ben öğrenciyim ve bu sene son senem ama gençliğimi hiç yaşayamadım asosyal ve özgüvensiz biriydim ama bu telkinler sayesinde iyi seviyeye geldim okula başladığım ilk gün telkinleri dinlemeye başlamıştım ama bi hafta sonra bıraktım hayatımın en büyük hatasıymış bırakmak son senemde tekrar başladım sosyal biri haline geldim bu kısımda sıkıntı yok ama ben şimdi evde kös kös oturup utanıp sıkıldığım en güzel gençlik yıllarıma üzülüyorum herkes geçmişiyle ilgili bişeyler anlatırken benimkinde bomboş bi sayfa var sadece televizyon ve evde oturmak var.. ve bunun üzerine şimdi de iş güç çıktı ortaya gençliğimi yaşayamadan işe güce başlayacam acayip mutsuzum zamanı geri döndüremem hayatımı boşa harcadım bundan sonraki hayatı yaşamak istemiyorum ama ölmekten korkuyorum eskiden korkmazdım ama telkinler sayesinde yaşamayı sevmeye başladım. yaşamak istiyorum ama bu pişmanlıklarla yaşayamam sevgisiz yaşayamam yalnız yaşayamam ailemden birinin ölümünü görürsem yaşayamam..ben bunları kaldıramam şimdilerde ölümden tekrar korkmamak istiyorum ve ölmeyi istiyorum kurtarın beni bu karanlık ikilemlerden hayat seni çok seviyorum ama çok fazla hatam var çok fazla ve hayata devam edemeyecek kadar sıkıntıdayım hiç böyle kötü durumda kalmamıştım.