Bana akıl verin ne yapmalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nefess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nefess

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben karar verdim bu ego güçlendirici ve suçluluk telkinini dinlemeye. yalnız bana yol gösterin nasıl dinliyim? ilk hafta egoyla suçluluğu dinleyip 2. hafta suçluluğu çıkartıp istediğim telkinleri koyabilirim dimi mesela şöyle yapsam;
ilk hafta suçluluk ve ego gçlendirici 2. hafta ego, kendine güven, mutluluk, toplum karşısında konuşma sosyallik bu telkinleri 21 gün boyunca hep dinlemek istiyorum yani çıkarmadan olur mu?

Olur canım ben tek telkini faydalı bulmuyorum. En azından bir telkin yanına ego güçlendirici koyup istediğin kadar dinleyebilirsin.

ego güçlendirici sabit kalıyo onu biliyorum 2. hafta suçluluğu çıkartıp ego güçlendirici kendine güven mutluluk toplum karşısında konuşma ve sosyallik artırıcı nı koyup 21 güne bunlarla tamamlasam değiştirmeden bu şekilde dinleyebilirim dimi

Olur tabi canım neden bu kadar takıldın anlamıyorum. İlk dinleme sürecini geçtikten sonra ben hiç gün sayısına takılmadan dinledim şimdiye kadar hep ihtiyacım olan telkinleri. Endişelenme her şey güzel olacak.

bilmem takıldım işte teşekkürler cevabın için

Videoda da belirttiği gibi kötü birşey neden bunu güçlendirmeye çalıştırıyorsunuz .En sonda da dediği gib en büyük düşman kendi egonuzdur?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri