Bakın Bakalım Resimin Altında Ne Var..

ChosenOne

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
6241.jpg

Hala göremediniz mi?

O zaman internet explorer da açıp CTRL+A yapın.

Ne çıktı?

Bir subliminal mesaj çalışması......

Çok ilginç bi çalışma bu ve ben o msja bi türlü anlam veremedim birisi el uzatıyo ama anlamadım :s

Teşekkür ederim ChosenOne yardımların için. Arka taraftaki görünen resim neden oraya konmuş peki? Ben bir anlam veremedim de.

Bunlar sonradan üzerinde oynanmış resimler. Çeşitli görsel mesaj yapımında kullanılabilir.

peki orada ne gibi bir mesaj var sence ben gerçekten anlayamadım düşünüyorum ama bir msj çıkartamadım açıkçası

Burada bir mesaj yok zaten fakat dediğim gibi sadece bir örnek. Eğlence maksatlı o kadar. :)

hmm anladım :)) bu konuyu yıllar öncede görmüştüm ama o zaman resmin altındaki bayanı görememiştim şimdi gördüm sence resmin altındaki kadın kendisini prenses sanıyo olabilir mi :))

Prensesi bilmem ama daha ziyade zırdeli gibi gözüküyor :) . Prensesin altında son derece tezat bir imaj ;)

Bence resmin altındaki mesaj 'Her prensesin içinde bir cadı vardır' girlhaha

Ben çözdüm olayı sevgili arkadaşlar. Prensesin altında şişko bir kız var söylemesi ayıp. Yani bir insan (özellikle de çocuk) prensese bakıp gıpta edicek ve bilinçaltında o şişko kızcağızı görücek. Ve bu da onu şişko yapacak olan yiyeceklere yönlendirip obeziteye kadar varacak. O hamburgergi Mc Donaldsın işi bu kesin.

XD hiç gülesim yoktu........ şu saatte........

bu yorumunun üstüne zayıflamak isteyen biri olarak resme baktığıma bakacağıma pişman oldum :))

Bence resmin altındaki mesaj 'Her prensesin içinde bir cadı vardır' girlhaha

Yarın içimdeki cadıyı çıkartacak bir prenses olarak bu yorumuna canı gönülden katılıyorum redflowers'ım girlhaha girlhaha

Yarın içimdeki cadıyı çıkartacak bir prenses olarak bu yorumuna canı gönülden katılıyorum redflowers'ım girlhaha girlhaha

Desene sen de bendensin yarın y789 Ama cadılar da insandır di mi? smil56 Hem insanoğluyuz, her bir şeyi deneyimlememiz lazım :)

Desene sen de bendensin yarın y789 Ama cadılar da insandır di mi? smil56 Hem insanoğluyuz, her bir şeyi deneyimlememiz lazım :)

Elbette şekerim,hemde en alımlısından smil56

Allah bizi bu kadar alımlı yaratmış ,bu bizim suçumuz değil ki girlhaha.Biz tamamen masumuz başkaları kendini ateşe atmasın diye biz onların yerine kendimizi ateşe atıp tecrübe ediniyoruz...girlhaha girlhaha

Prenses olmadan önce (böyleydi)-Prenses olduğunda (böyle)
Eskiden baya iriymiş, zayıflamış...:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri