bahçeden resimler

MuminOKAN

<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
26
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
dscf3654mh2.jpg

dscf3656si1.jpg

Ynt: bahçeden resimler

dscf3658ur1.jpg

s4030422hs5.jpg

s4030539lv5.jpg

nası güzel bi bahçe böyle...sizin bahçenizse ,çok sanslısınız.insan orda ,bütün sıkıntısını unutabilir valla...ama ben morlu beyazlı çiçeğe hasta oldum.hemen bilgisayarıma kaydettim valla.ne diyim , allah sana ve yakınlarına sağlık saat verdikten sonra o ortamda insan mutlu olur zaten...esenliklerle smiliyface

s4030421mp4.jpg

s4030414kw0.jpg

yaa bu bahçe ne kadar güzel böyle...... bir de diyorum şöyle toplu bir halini de görebilsek o güzelim çiçeklerin hepsini bir arada mümkün mü acaba????? sapkal89

mücevher ' Alıntı:
yaa bu bahçe ne kadar güzel böyle...... bir de diyorum şöyle toplu bir halini de görebilsek o güzelim çiçeklerin hepsini bir arada mümkün mü acaba????? sapkal89

izin alabilirsem neden olmasın sapkal89

p5230017z.jpg

p5230008.jpg

Çok güzel çiçekler. Çok tatlılar. Fotoğrafları kim çekti? Hangi makine ile çektiniz?

teşekkürler, ben çektim, kompakt makineler ile çektim. samsung ve olympus. başka fotolarda var pentax z1 ile çekilen, fakat filmleri banyo etmem gerekiyor.

Çok güzel fotoğraflar,içim açıldı.superÇiçekler çok güzel tamam ama böyle güzel açılardan çekebilmekte ayrı bir meziyet.25889teşekkürler Muminokan.

Çok güzel fotoğraflar,içim açıldı.superÇiçekler çok güzel tamam ama böyle güzel açılardan çekebilmekte ayrı bir meziyet.25889teşekkürler Muminokan.

teşekkürler sapkal89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri