Az çalışıyor, çok tatil yapıyoruz

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Katılım
27 Aralık 2008
Mesajlar
432,578
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Türk milleti oalrka çok az çalışıp çok fazla tatil yaptığımıza inanıyorum. Aşağıdaki haberde bunu destekliyor. Habere göre kamu görevlileri, her çalıştıkları 2 güne karşılık 1 gün tatil yapıyorlar.



2006'da 145 gün tatil yapılacak



Bir kamu görevlisi, 2006 yılında yasal izinler ve hafta sonları dahil milli ve dini bayramlarla birlikte toplam 145 gün tatil yapacak.



Haberin tamamı



Bu konu ile ilgili çok şey söylenebilir sanırım.
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst