Aynı anda birden fazla telkini dinlesek etkisi ne olur?

dede_15

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Benim sorum şu; iki yada daha fazla programla, örneğin media playerla sosyallik arttırıcı winapla erteleme hatta üçüncü veya daha fazla programla diğer telkinleride teker teker değilde, aynı anda dinlesek olabilirmi?Bilinçaltının muazzam gücünü düşününce, açıkcası bana göre olabilirliliği yüksekmiş gibi geliyor.Sizcede aynı değişik programlarla aynı anda dinlesek sonuç nasıl olur?

merhaba dede_15

telkinleri tek bir media playerde dinleyiniz. aynı anda farklı telkinler dinlemeyi önermiyoruz.

sevgiler actionsmile

Blgilendirdiğin için teşekkürler.Bilinçaltımız biz farkında olmadan o kadar çok bilgiyi almasına rağmen neden aynı anda farklı programlarla birden fazla telkini dinleyemiyoruz ki.Nede olsa birden çok telkini bilinç altı algılamıyormu?
Tekrar teşekkürederim.

Yalnız bu bence insana işkence gibi olurdu. Ben tv izlerken telkin müziğine sinir oluyorken bunun üzerine 2-3 ses daha eklersem heralde kafayı yerim. Ben dinlerken kendimi müziğe vermeyi seviyorum. O yüzden otobüste, yürüyüşlerimde, yemeğimi hazırladığımda ve yemek yerken ısrarla dinliyorum.
Sen bahsettiğin dinleme şeklini denedin mi?

Blgilendirdiğin için teşekkürler.Bilinçaltımız biz farkında olmadan o kadar çok bilgiyi almasına rağmen neden aynı anda farklı programlarla birden fazla telkini dinleyemiyoruz ki.Nede olsa birden çok telkini bilinç altı algılamıyormu?
Tekrar teşekkürederim.
Fakat şunu unutmamak gerekir bir futbolcuyu aynı anda farklı maçlarda oynatamayacağımız gibi bilinç altımızında tabiki belli bir kurala, belli bir kapasiteye göre çalıştığını unutmamak gerekir yani onunda daha rahat bir şekilde işini yapması için uygun şartları kendimizin hazırlaması gerekirkrzm67s45apk Daima Pozitif Kalın

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri