aynalar koridorunda aşk

skorpy

New member
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
bir kitap tavsiye ediyorum muhakkak okuyun aslında kitap değil ben sen herkes kendini bulabilir bu kitapta okursanız sevinirim
100 lerce kitap okudum ama ben bu kitapta kendimi buldum ben bunlardan kurtuldum
ve ölene dek bu durumdakilere yaratıcı için yardım edeceğim sevgiler bütün arkadaşlarıma ve bana desteğini esirgemeyenlere kitap aynalar koridorunda aşk mustafa ulusoy karakalem yayınları

Ynt: aynalar koridorunda aşk

bu kitap hakkındaki yorumlarımızıda buraya yazarsak daha bilgilendirici ve eğitici olacağını düşünüyorum ne dersiniz

teşekkürler merak ettim bi bakiim bu kitaba..

Arkadaşım çok sağol önerin için ama insan biraz kitapdan bahseder neden kurtuldun hiçbirşey belli değil daha açıklayıcı lütfen.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri