aydınlık dolu günlerle merhaba :))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

benvarım

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
hayatım değişsin diye BENVARIM dedim 956k
blissy
Hayatımda kendi benliğimi bulmama yardımcı olan en başta Esin ablama ve bu sitede yer alan yüreği temiz insanlara teşekkür ederim O0 sizleri seviyorum Şükürler olsun ki hayatımdasınız k8908

aramıza hoşgeldiniz.. mutlu paylaşımlar..

teşk ederim yasal birlikte smileydance

Hoşgeldin kardeşlik

hoş buldum hemde çok smileydance teşk ederim serkan 956k

hoşgeldiniz.
mutlu paylaşımlar diliyorum
sapkal89

hoşgeldin ben de varım..y789biraz geç oldu ama kaçgündür giremiyorum foruma hayırlı olsun..aydınlık günlere göz açtığın için seni kutlarım..O0kolay gelsin gelişmeleri takip ederiz artık..

hoş buldum çok ama çok teşk. ederim hepinize956k
burada sizlerle bişiler paylaştıkça mutlu oluorum.girlhaha

korkularımı arkamdan döke döke bırakarak yürüdüğüm şu günlerde,tamamen sevgi dolu bi yeri bulmak inanın ilham verici oldu bana. bu siteyi kurana binlerce kez teşk. O0
son 3 gündür suçluluk ve ego güven telkinlerini dinlemeye başladım ve başladığım günden itibaren değişiklikleri farkedebiliorum.. skan67
herşeyden önce kendimi inanılmaz hafif hissediorum,bişileri yapmak dahada kolaylaşıo hayatımda şükürler olsun ki...

sevgi ve minnetle O0

sendeki gelişmeler beni çok sevindirdi...yeter ki kendin iste değişmeyi inan ki süreç daha hızlı işliyor...hepimiz burada olmaktan çok mutluyuz..hep beraber yol alıyoruz..forumda emeği geçen arkadaşlrımız, bize kendi içimizde olan gücün farkına vardırıp ,mutluluğu yakalamamızı sağladıkları için ve paylaştıkları bilgiler için, heran müteşekkiriz...y789

alk78 diğer gelişmeleride an ve an paylaşacağımdan emin olabilirsiniz yapıştım artık bi kere y789
sizleri sevioruuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmderty

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri