Ayakkabı numaram ve yaşım:)

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Geçen gün üye olduğum bir maili sizinle paylaşmak istedim.7-7-7-7-1 sorusu gibi klasık değil ama bence matematik adına yeni gördüğüm için uğraşılmaya değerdi.Fikirlerinizi bekliyorum.

""Ayakkabı numaranızı 5 ile çarpın, çıkan sonuca 50 ekleyin, çıkan sonucu 20 ile çarpın, çıkan sonuca 1005 ekleyin ve son olarak doğum yılınızdan

çıkartın

SONUÇ: ilk iki rakam ayakkabı numaranız son iki rakam yaşınız çıkacak"

Son 2 basamakta neden yaşımızın çıktı bariz.

1005+_ _ 05 li bir sayı geliyor her zaman bu da aynı sayı ekleyip aynı sayı

çıkardığımızdan dolayı direkt şu an ki yıldan doğum tarihimizi

çıkarıyormuşuz gibi bir göz yanılması / ya da beyin...

Tabii geriye de ilk 2 basamak kalıyor. Bu nedenle ayakkabı numarasına da ilk 2 basamak kalmış, diyebiliriz düz mantık... Ama sayılar arasında nasıl bir bağlantı kurulmuş da (yaşımızın çıktığı kısmın kendi içinde ayrı mantığının olması gibi) ayakkabı numarası ilk 2 basamağa fırlatılmış, onunda kendi içinde ayrı bir ispatı olmalı. Bu kısmı çözemedim...

Fulya"

işte yukardaki mesajı okudunuz fikriniz?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri