ay ve ayan Smith Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
* ay ve ayan Smith Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2

3

4

5

6

10

20

29

aylin

10.01.2008 19:48:00

aslında yaancı filmleri sevmem ama u filmde eni çeken ayrı işiler vardı.tek kelimeyle süper ir film.rad pit ve angelina jolieden u filmin devamını istiyorum.daha sonrasında neler olucağını çok merak ediyorum.

diler yalı

14.11.2007 14:47:00

tek kelimeyle harika ir filmdi umarım ikisini aşka ir projede yine ir arada görme şansı uluruz

nazan çengel

03.09.2007 15:40:00

flim süper ya...rad çok yakışıklı angelina acayip güzel i kadın ikisi irleşince neler olaildiğini hepimiz iliyoruz zaten...

-

fatmagül örnek

06.08.2007 19:22:00

filim çoook güzel özellikle romantik ölümleri rad pit e zaten hastayım angeliana jolia çook eğeniyorum

Kaynak: intersinema.com

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri