- Reaksiyon puanı
- 0
Ürün Detayları
AVENT SEYAHAT çANTASI
Açıklama :
Şık, zarif hafta sonu seyahat çantası -Daha uzun yolculuklar için mükemmel
Evden uzakta geçireceğiniz haftasonu gezileriniz, büyükanne ve büyükbabaya yatılı ziyaretleriniz veya uçakta yanınızda taşımanız için bu geniş çanta, aşağıdaki özellikleri sunmaktadır:
Avantajlar ve özellikler:
Hafif, silinerek temizlenebilen mikrofiber
Tam boy, çıkarılabilir bebek bezi değiştirme minderi
Ayarlanabilir ve çıkarılabilir omuz askısı
Yalıtımlı biberon taşıyıcı
Birkaç saat boyunca, 2 Philips AVENT Biberonda önceden kaynatılmış suyu sıcak veya önceden karıştırılmış mama/anne sütünü soğuk tutmak için 3M Thinsulate biberon taşıyıcı.
Kişisel eşyalarınız için ayrı çanta
Düzenlemesi kolay
Kıyafetler, yiyecek ve alt değiştirme malzemeleri için 3 geniş, kolay erişilebilir bölme.
Paket içeriği
Bebek bezi değiştirme minderi 1 adet
Seyahat çantası 1 adet
Yalıtımlı biberon taşıyıcı 1 adet
Bebek çamaşır çantası 1 adet
Kişisel eşya çantası 1 adet
İncelemeler
<br type="_moz" />
ThermaBag tam ihtiyacım olan şeydi. Bu nedenle yeni bir ürün olarak ThermaBag'i görmek beni gerçekten mutlu etti. --Bayan F. Mason (ThermaBag)
Her şeyin bir arada olması çok güzel. Arkadaşlarıma önerdim. -- Bayan C. Keith (ThermaBag)
Sütü 4 saat boyunca sıcak tutması müthiş. -- Bayan C. Rawlinson (ThermaBag)
Basit ve pratik tasarımı ve değiştirilebilirlik özelliğini seviyorum. -- Bayan H. Tibbet (ThermaBag)
Sağdığım süt ve bebek maması için Kitbag kullandım, dışarıdayken çok kullanışlı.-- Bayan M. West (KitBag)
Kullanışlı ve çok amaçlı. -- Bayan C. (KitBag)
Yanımda taşımak istediğim her şey için bir bölmesi var. -- Bayan V. (KitBag)
AVENT SEYAHAT çANTASI
Açıklama :
Şık, zarif hafta sonu seyahat çantası -Daha uzun yolculuklar için mükemmel
Evden uzakta geçireceğiniz haftasonu gezileriniz, büyükanne ve büyükbabaya yatılı ziyaretleriniz veya uçakta yanınızda taşımanız için bu geniş çanta, aşağıdaki özellikleri sunmaktadır:
Avantajlar ve özellikler:
Hafif, silinerek temizlenebilen mikrofiber
Tam boy, çıkarılabilir bebek bezi değiştirme minderi
Ayarlanabilir ve çıkarılabilir omuz askısı
Yalıtımlı biberon taşıyıcı
Birkaç saat boyunca, 2 Philips AVENT Biberonda önceden kaynatılmış suyu sıcak veya önceden karıştırılmış mama/anne sütünü soğuk tutmak için 3M Thinsulate biberon taşıyıcı.
Kişisel eşyalarınız için ayrı çanta
Düzenlemesi kolay
Kıyafetler, yiyecek ve alt değiştirme malzemeleri için 3 geniş, kolay erişilebilir bölme.
Paket içeriği
Bebek bezi değiştirme minderi 1 adet
Seyahat çantası 1 adet
Yalıtımlı biberon taşıyıcı 1 adet
Bebek çamaşır çantası 1 adet
Kişisel eşya çantası 1 adet
İncelemeler
<br type="_moz" />
ThermaBag tam ihtiyacım olan şeydi. Bu nedenle yeni bir ürün olarak ThermaBag'i görmek beni gerçekten mutlu etti. --Bayan F. Mason (ThermaBag)
Her şeyin bir arada olması çok güzel. Arkadaşlarıma önerdim. -- Bayan C. Keith (ThermaBag)
Sütü 4 saat boyunca sıcak tutması müthiş. -- Bayan C. Rawlinson (ThermaBag)
Basit ve pratik tasarımı ve değiştirilebilirlik özelliğini seviyorum. -- Bayan H. Tibbet (ThermaBag)
Sağdığım süt ve bebek maması için Kitbag kullandım, dışarıdayken çok kullanışlı.-- Bayan M. West (KitBag)
Kullanışlı ve çok amaçlı. -- Bayan C. (KitBag)
Yanımda taşımak istediğim her şey için bir bölmesi var. -- Bayan V. (KitBag)