Atakan bey, doğum gününüzü kutlar, hayatın nice mutluluklarının sizin yanınızda olmasını temenni ederim 
saygılar..sapkal89
saygılar..sapkal89
Mehmet cim aynı şeyleri hatta daha fazlasını bende senin için düşünüyorum...Atakancım, öncelikle şunu söylemek isterim ki, sevdiğim ve güvendğim, ince düşünceli ve yardımsever, çok saygılı kişiliğe sahip bir dostsun. Umarım gönlünce bir hayat sürersin.25889
Ayrıca doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında yeniliklerle dolu bir hayatın kapılarını aralaman temennilerimle.super
Mutlu Yıllar...
![]()
Mehmet'ciğim,yine her zamanki gibi bir hayatim değişti geleneği daha bozulmadı..
Ve erken bir doğumgünü partisi kutlanmaya başladı..k8908
Ben de kendisinin doğumgününü kutluyorum,nice senelerde pekçok kişinin hayatını değiştirmesini diliyorum..
2080'e kadar hep birlikte..956k956k
Hayatınız boyunca sağlık,mutluluk,bolluk ve başarılar hep sizinle olsun..actionsmile
Nice senelere..
![]()
Bu kadar güzel dilekleri aldıktan sonra bu senemin en iyi senem olacağını düşünüyorumy789Sevgili Atakan Bey,
Doğum gününüz kutlu olsun.Yeni yaşınız size sevgi,huzur,sağlık ve bolluk getirsin.
En içten dileklerimle,Fenn
doğum gününüz kutlu olsun atakan bey)
Çok güzel dilekler hep beraber nice senelere Sultan hnsevinclinice yıllara atakan bey...![]()
doğum gününüz kutlu olsun..mutluluğun sağlığın bolluğun ve bereketin daimi olduğu uzun bir yaşam diliyorum size...
ve tüm sevdiklerinizle hep birlikte...blissy
![]()
atakan'cım doğum gününü kutluyorum sevdiklerinle huzur ve sağlık içinde nice yaşlar geçirmen dileğimle sevincliguitar
Teşekkür ediyorum Çiğdem hn size de bolluk sağlık dolu senelert678Doğumgününüz kutlu olsun.
Nice nice sağlık , mutluluk , bolluk , bereket dolu yıllar dilerim.
Happy Birthday To You)
Nice seneleri hep birlikte kutlarız insallah...Canımmm dogum günün kutlu olsun .nice yıllaraderty
sevinclisevinclisevincli
mutlu yıllar sanaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sevgili Atakan Beycim..
iyi ki doğdunuz.. iyi ki varsınız..
hem benim hem de binlerce dostumuzun yaşamına ışık oldunuz,, olmaya da devam ediyorsunuz..
bana / bize kattığınız tüm güzellikler için size tekar teşekür ederim..
hep birlikte nice mutlu günlerinizi kutlamak dileklerimle..
yeni yaşınızın;
sevdiklerinizle birlikte harikulade güzellikleri kolaylıkla yaşamınızda tezahür ettirmesiniz dilerim..
![]()
güzel yüreğinizden geçen tüm dilekleriniz an'ın içinde gerçek olsun...
sevgiler..![]()
Shamanic'e ayrıca teşekkür ediyorum.Bu sitenin oluşumundan itibaren çok değerli katkıları için iyi ki bizlerlesin.Bu sitede bir çok şey ondan parçalar içeriyor.Bir çok şeyi farkında olarak yada olmayarak bana öğreten insan
Atakan Bey; Sağlık, Mutluluk, Huzur, Bolluk ve Bereket Dolu Nice Yıllar Dilerim. Bunu Kutlamalıyız
![]()
![]()
Mümin'cim burada da patlatmış Şampanyayı..sevincliNe zamandır görüşemedik en kısa zamanda görüşmek üzere...
Böyle kuru kuru kutlamayla olur mu bilemiyorum utananadam Ama sana sözüm var doğum gününle ilgili unutmadım
Sen her şeyden önce mükemmel bir dostsun, harika bir arkadaşsın. İyi ki yollarımız kesişmiş ve iyi ki tanımışım seni. Güzel yüreğinde bana da yer verdiğin için çok teşekkür ederim sana.
Kendi doğum günümde yazdığım şarkıyı sana armağan ediyorum sevincli
Nice mutlu yıllara Atakan'cım.
Huzurla, sağlıkla, bol bol bolluk ve bereketle uzuuuuuun bir ömür geçirmeni dilerim.
2100 yılındaki doğum gününde söz sana bir araba alıcam
![]()
Sevgiler.
Evet o doğum günü şarkısı aklıma geldikçe gülümserim bana da hediye ettiğin için ayrıca teşekkürlersevincli
Teşekkür ederim sizinle telefonda konuşmuştuk bir kaç kez hatırladığım sesinizin çok karizma olduğu..Şansınız bol olsunactionsmileAtakan bey dogum gününüz kutlu olsun,nice mutlu yıllaraguitar25889
Atakan bey yeni yaşınızın her anınıza sağlık huzur mutluluk bolluk ve bereket getirmesini dilerim..doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllarasmileydance
Serpil hn sizi daha çok görmek istiyoruz sitede şu sıralar pek yoksunuz.Hepimizin üzerine bolluk bereket sağlık olsun.956k
Bazı şeylere vesile olduysam ne mutlu...:zpzp:Atakan Bey, doğumgününüzü en güzel dileklerimle kutluyorum...Yeni yaşınız size şans,bolluk bereket huzur getirsin ..O kadar çok kişiye hayatını değiştirme şansı verdiniz ki..Sizi tanımamız ,bu siteyi tanımamız hayatımızı değiştirdi ..Gerçekten istersek ve sorumluluk alırsak...Hep birlikte burada büyüdük ve geliştik,herşey için sonsuz teşekkürler..
Sevgiyle nice yıllara
Bu sene hiç hasta olmayacağım sağlıklı neşeli bir yıl olacak bu kadar içten dilekten sonra12389Atakan Bey doğum gününüz kutlu olsun.Sağlık,bolluk,bereket getirsin.İyi ki varsınız.956k
Bengusu sağlık dileğin için teşekkür ediyorum daha ne istenir ki...nice yıllara sağlıkla mutlukla geçirmeniz dileğiyle
Size de aynı dilekleri diliyorum Gülpor.Hep birlikte sağlıklı mutlu yıllar.Atakan bey ,doğum gününüz kutlu olsun...hayatınıza mutluluk ,bolluk ,sağlık ve güzelliklerin akması dileğiylee...
Banuh ne diyeceğimi bilemedim bu güzel sözlerin içins456atakan beyciğim, iyi ki doğmuşsunuz, iyi ki aynı zaman dilimine denk gelmişiz, yoksa ben bu hayatla nasıl baş ederdimyeni yaşınız kutlu olsun...bizlere ışık oldunuz, tüm hayatınız ışıkla dolsun...mutlu yıllar... tender45
Çok teşekkür ediyorum.Size ailenize oğlunuza bu dilekler katlanarak geri dönsünAtakan Bey ,doğum gününüz kutlu olsun ...Hayatın güzellikleri sizinle her an buluşsun.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.