aşk paylaşmaktır:))

kumsal1980

New member
7
HD RANK
Reaksiyon puanı
17
Soğuk bir kış akşamı, MacDonalds'ın kapısından içeri yaşlı bir
amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlar.Derken amca,
kasaya gidip 1 hamburger,1 büyük boy patates ve bir büyük Cola
almış.Elinde tepsiyle masaya dönmüş, hamburgeri ikiye Bölerek
yarısını teyzenin önüne koymuş,sonra bütün patatesleri tek
tek sayarak onlarında yarısını teyzeye vermiş, sonra Cola
kutusunu da ortaya koymuş, önce bir yudum kendisi içiyor sonra da teyze
bir yudum alıyormuş. Herkes ne tatlılar, iki tonton buraya gelmişler,
bir kişilik yemeği ikisi yiyorlar zavallıcıklar diye onları izliyomuş. Derken bir de bakmışlar ki teyzenin önünde
hamburgerle patatesler olduğu gibi duruyor, kocasının afiyetle yemek yiyişini seyrediyor arada bir de Cola'dan bir yudum alıyormuş. Sonunda orda çalışanlardan biri dayanamamış, yanlarına gitmiş:

Afedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadim lütfen izin verin size bir menü
kendim ısmarlayayım.

Yaşlı amca:

- Teşekkür ederiz ama biz halimizden memnunuz.60 yıldır evliyiz ve herşeyimizi işte böyle Paylaşırız demiş.Bunun üzerine genç adam teyzeye dönmüş:

-Peki ama teyzeciğim, siz neden hamburgerinizi patateslerinizi yemiyorsunuz, neyi bekliyosunuz?Yaşlı teyze cevap vermiş :

-Dişleri...!!

Valla sevdiğim ömrünü benimle geçirsin, dişlerimi bile paylaşırım sevincli Paylaşım için teşekkürler girlhaha

bence çok anlamlı... :)

Niye öyle diyosun Ömer birimiz hepimiz hepimiz birimiz için girlhaha

Dua et araya çocuk sokmadılar khkh56

Ertesi gün olan da şudur:

-Ehhm hemşire hanım biz bi serum iki iğne istiyoruzkhkh56

dişleride mismil56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri