Aşk olumlamaları kutumuz :)

kuzeygüney

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Malum 14 şubat yaklaşıyor :))
Aşık yada değilsiniz aşkı hayatına çekmek isteyen onca insan var. siirokultender45
Bildiğiniz aşk olumlamalarını paylaşın "her yerde aşk var diyelim"happy6
Herkese doğru ve güzel ilişkiler dileyelim.O0

İlk olumlama :))))))))))
Aşk enerjisinin bana gelişini kabul ediyorum.
Kalbimin kapılarını sevgi ile ardına kadar açıyorum ve en doğru kişinin yaşamıma girmesine izin veriyorum…

Sevgiler..kiss3

seviyorum ulan dermişim... şaka bir yana
nedensiz ve koşulsuz seviyorum , seviliyorum...

ask´i istiyorum..
ask´i seciyorum..
ask´i kabul ediyorum..

evrene bu dilegimi saliyorum ve bana sunacagi sonsuz sevgiyi simdiden kucakliyorum..

Süper :)
Devammmm :)))

Bu sitede bir arkadaşımızdan almıştım paylaşıyorum...

Evlilik için
"Mutlu bir evlilik yapmayı eşimle uyum ve denge içinde yaşamayı
seçiyorum. Eşimi mutlu ettiğim gibi kendimi ve sevdiklerimi de mutlu
etmeyi kabul ediyorum. Bütün kalbimle ve beynimle evet diyeceğim
evleneceğim kişinin hayatıma girmesi için şimdi güçlü bir şekilde
niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun
için teşekkür ediyorum."

"Eşimle evliliğimizin mutlu ve uyumlu olmasını seçiyorum. Eşimi
sevmeyi ve onu desteklemeyi kabul ediyorum. Eşimin bana sevgi saygı ve
anlayış göstermesini tüm kalbimle istiyorum ve bu isteğimi elde etmeye
kesin olarak niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı
ve bunun için teşekkür ediyorum."

Çok aşığımda, mesaj atmıyo benim 2 metre boyu olan sevdiğim. Mayıstan beri flört et et sevgili olamadık bi türlü. Bende 14 şunatta bana hediye almasına izin veriyorum :D

Hergün sevgililer günü yasiyacagim bir sevgili diliyorum evrenden :))))

imzam yeterli sanırım :)

Ben aşk'ım, aşk'ın ta kendisiyim, ben bir aşk mıknatısıyım. Kendimi seviyorum ve evren de beni seviyor. Yüreğim aşk ile dolu, ruhumdaki aşkı hayatıma yansıtıyorum. Şimdi burada ruh eşimle bütünleşiyorum :)

Ben aşk'ım, aşk'ın ta kendisiyim, ben bir aşk mıknatısıyım. Kendimi seviyorum ve evren de beni seviyor. Yüreğim aşk ile dolu, ruhumdaki aşkı hayatıma yansıtıyorum. Şimdi burada ruh eşimle bütünleşiyorum :)

Harikaaahappy6

14 şubatta hayatımın güzelliğini yaşacağım:)) aşkımı gönülden inanarak çekiyorum kiii gelsin yanıma yanını başımaa:)) hepimiz birer sevgi kelebekleriyiz bütün sevgiler bizim peşimizde ;))

Herkes kendi olumlamasını oluşturabilir :)))
Tüm sevgi ve güzellikler bizimle :))

=acemisirine;Hergün sevgililer günü yasiyacagim bir sevgili diliyorum evrenden :))))

gerçekten çok güzel bir olumlama....sevgili acemişirine teşekkürler!956k

Aski doya doya yasamayi seciyorum...

inanıyorummmm olacaaakkk oluyooorrr oluurrr vee olduuuu demekkkk evrene aşamalarını hatırlatmaaakkk:D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri