artık mesajlarda arama yaptırmak için izin almak mı gerekiyor ?

mücevher

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sitede herhangi bir konuda arama yaptırmak istediğimde mesajlarda arama yapmak için izniniz yok diyor. acaba bu yeni bir uygulama mı merak ettim. ben teknik bir sorun olduğunu düşünmek istiyorum ama konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın blook

Ynt: artık mesajlarda arama yaptırmak için izin almak mı gerekiyor ?

mücevher ' Alıntı:
arkadaşlar sitede herhangi bir konuda arama yaptırmak istediğimde mesajlarda arama yapmak için izniniz yok diyor. acaba bu yeni bir uygulama mı merak ettim. ben teknik bir sorun olduğunu düşünmek istiyorum ama konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın blook

Sitemize günlük giriş sayısı çok fazla olmamasına rağmen çok fazla kaynak tüketiyoruz.Bu nedenle geçici olarak arama özelliğini kısıtladım.Ancak değişen bir şey olmadı.
Bunun üzerine İngiltere'de bulunan başka bir server'a taşındık.Şu an için bir sorun gözükmüyor.Arama özelliği de tekrar aktif hale getirilecek.

sitede henüz yeniyim, az dolaşayım dedim, dolaşıp çıkmaktı niyetim... yani günlük sıkıntılar vs, vs...yazı harikaydı, ılık bişeyler dokundu kalbime, harika bi paylaşımdı iyi ki varsınız

yanlış yere mesaj atmışım dl67 benim mesajda bu konuya öyle yakıştı ki sormayın dl67

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri