Arkadaşlar New Age müzik ne demek ?

Sis Perdesi

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar New Age diye ismi olan kendine ait bir müzik tarzı var mıdır ? mesela classic ya da rock ismindeki gibi.. New Age ismiyle dinlediğim müzikler çok hoşuma gidiyor psikolojime çok iyi etkileri oluyor diğer müzik tarzlarına nazaran.. ben nette bu isimle olan müziklere ulaşamadım.. Sizlerin tavsiye edebileceği siteler var mıdır new age müziklerine ulaşabileceğim ? bildiğim kadarıyla enya mesela bu tarz yapıyor ancak mesela suçluluk telkininde ki ya da ego tatmininde ki new age adlı müzik gibi olan müziğini görmedim için... New Age olan müziklerin sayısını artırıp bunlardan dinlemek istiyorum..ne yapabilirim ?

Bu konuyla ilgili açıklama oldukça fazla yapıldı ama kısaca tekrarlayalım.

New age versiyonlu telkinler telif hakkı nedeniyle kaldırıldı. O nedenle forum içerisinde new age versiyonlar mevcut değil. Elinizde bu tür müzikleriniz varsa telkinlerinizi dinlerken başka bir programda bunları da dinleyebilirsiniz.

Sevgiler...

New Age müzik rahatlama ve pozitif hisleri yaratma amacli cesitli tarzlarda huzur verici bir muzik tir. Hepsi olmasa da bu tur muzigin bir kismi New Age inanci ile iliskilidir. New Age muzigi genelde rahatlatici ve ilham vericidir ve sıklıkla yoga, masaj,meditasyon, okuma gibi aktivitelerle stresten arinma ya da huzurlu bir ortam olusturmak icin kullanilir.

New Age müzisyenleri

Enigma,Era
Brian Eno
Enya
Deep Forest
Haggard
Secret Garden
Steven Halpern
Jean Michel Jarre]
Kitaro
Frederick Rousseau
Urban Trad
Vangelis
Yanni
David Darling
Ryuichi Sakamato

Bu konuyla ilgili açıklama oldukça fazla yapıldı ama kısaca tekrarlayalım.

New age versiyonlu telkinler telif hakkı nedeniyle kaldırıldı. O nedenle forum içerisinde new age versiyonlar mevcut değil. Elinizde bu tür müzikleriniz varsa telkinlerinizi dinlerken başka bir programda bunları da dinleyebilirsiniz.

Sevgiler...
Aslında telkin sormak istemedim..Zannedersem 1 er tane new age olan telkin var zaten..Ben normal telkinsiz new age müziğine ulaşmak için ne yapabilirim diye sormuştum..Ancak gene de bir açıklama yaptığınız için teşekkür ederim..Saygılar.

New Age müzik rahatlama ve pozitif hisleri yaratma amacli cesitli tarzlarda huzur verici bir muzik tir. Hepsi olmasa da bu tur muzigin bir kismi New Age inanci ile iliskilidir. New Age muzigi genelde rahatlatici ve ilham vericidir ve sıklıkla yoga, masaj,meditasyon, okuma gibi aktivitelerle stresten arinma ya da huzurlu bir ortam olusturmak icin kullanilir.

New Age müzisyenleri

Enigma,Era
Brian Eno
Enya
Deep Forest
Haggard
Secret Garden
Steven Halpern
Jean Michel Jarre]
Kitaro
Frederick Rousseau
Urban Trad
Vangelis
Yanni
David Darling
Ryuichi Sakamato

Teşekkür ederim arkadaş bana ne yapmam gerektiğini yazdığın için..bu sanatçıların müziklerine ulaştım mı istediğim müziği dinleyebileceğim demektir.. Çok ama çok teşekkür ederim..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri