- Katılım
- 14 Ekim 2012
- Mesajlar
- 52
- Reaksiyon puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 43
selam arkadaşlar...
ben de günlük açmaya karar verdim.
daha önce telkinleri dinlemiş ve kısa süreli etkilerini görmüş biriyim. ama sonra bıraktım ve değişim kalıcı olmadı.
çevremdeki insanlar bir kursa gidiyorlar, yabancı dil öğrenmek veya kpssyi kazanmak gibi amaçları var. benim bir yıllık hedefim ise iç sesimi olumluya dönüştürmek, gerçek potansiyelimi bulmak. bunun için 25/10/2013 tarihine kadar buraya yazmak için kendime söz veriyorum.
bu süre içinde kişisel gelişimimle ilgili elimden geldiğince çok okuyup, telkin dinleyip uygulamalar yapacağım. bunun ilk adımı olarak dün gidip iki adet kitap hediye ettim kendime: hatalı alanlarınız ; sınırlar..
ben artık kendim için en iyisini seçmeye karar verdim. bunu da somut örneklerle burada anlatacağım.. bakalım bir sene sonra içimde ne çıkacak?
görüşmek üzere..
