Aradığımı buldum.

zafer37

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,öncelikle herşey gönlünüzce olsun diyorum.Alternatif tıbbı çok seviyorum ve ilgileniyorum.Benim de bir çok sıkıntım var.Uzun süredir böyle bir site arıyordum,şükürler olsunki Allah karşıma çıkardı.Önceden biraz bilgim olduğu için sübniminal telkinin değerini biliyorum,ancak insanlar bilgiyi paylaşmıyor adeta paran varsa alabilirsin diyor.Ama sizin sitenizi görünce gözlerime inanamadım.Olumlu etkilerinin olacağından hiç şüphem yok,üstelik bunları paylaşıyorsunuz.Ne kadar sevaba girdiğinizi anlatamam.İnşallah en kısa zamanda olumlu deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.zafer.... smil56

Ynt: Aradığımı buldum.

Zafer hoşgeldinnnn....

Tıpkı seninde dediğin gibi burası çoookkkk büyük bi paylaşım sitesi, tıpkı seninde dediğin gibi burada ücret talep edilmiyor. en azından bi aşamaya kadar kendi çabalarınla istediğini yapıyosun ve sonrasında yine kendi arzunla telkin cd leri alabiliyosun...

Tıpkı seninde dediğin gibi arayana aradığını bulduruyor Mevlası.

Niyet halis olsun yeter...

Bilgilerini paylaşacağın günü sabırsızlıkla bekliyoruz....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri