Araba kullanma fobim var yardimlarinizi bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Htk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Htk

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
3senedir arabam var AMA kapida yatiyor.nasil bu duygudan kurtulabilirim.

bışey olmıycanı duşun...yanı kaza olacaksa zaten dışarda da olur..kendıne cesaret ver..bende araba aldım yeni hemde yenı surmeyı oğrendığım halde cizdire cizdire kullanıorum napım ole ole oğrenılcek mesela bugun yıne cızdrdım..:(

merhaba
benimde böyle bir sorunum olmuştu. ben psikiyatriste gittim ve verdiği ilac sayesinde bu sıkıntıyı yendim .arabanın direksiyonuna bıle oturamıyordum. bana şunu söyledi kullanmak zorunda değilsin tercih yapacaksın ama cok ıstıyorsan hergün direksiyona otur arabayı calıstırmasan bile otur.en düzeldim belediye otobüsünde ön sıraya bile oturamıordum.hepsi gecti bir kez doktora gittim ilacı muntazam kullandım 2.ci ayında arabamı kullanabiliyordum ama 1.5 yıl kullandım ılacı.gecmiş olsun.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri