Anti sigara sloganlar

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
Siğarasız bir haya gerçekten güzel nerdenmi biliyorum ben herşeyi bilen uyuz cat56 o yüzden ,şaka bir yana aklıma anti sigara sloganları geldi sizinde aklınızda olanlar varsa yazı derim blook

KENDİMİ SEVİYORUM SİĞARA İÇMİYORUM
BEN KALİTELİ BİR İNSANIM SİGARA İÇMİYORUM
3. DÜNYA VATANDAŞI OLMAYIN SİĞARAYI BIRAKIN
ZIKKIM İÇ

Ynt: Anti sigara sloganlar

Gelin annemle 2 gün geçirin sigarayı direk bırakırsınız sevincli Bende artık annemin sözleri bağımlılık yaptığı için etki etmiyor ama sizde kesin çözüm olur eminim. girlhaha

redflowers ' Alıntı:
Gelin annemle 2 gün geçirin sigarayı direk bırakırsınız sevincli Bende artık annemin sözleri bağımlılık yaptığı için etki etmiyor ama sizde kesin çözüm olur eminim. girlhaha
khkh56 Anneni annemle tanıştırmak isterim smil56

Olur canım neden olmasın.Ama mümkünse benim olmadığım bir ortamda görüşsünler. sevincli Annem bana yetiyor ve artıyor bile. girlhaha

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri