Annem için şifa istiyorum

cicek1973

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar

Uzun zaman sonra tekrar sitedeyim.1 ay kadar önce annem felç geçirdi beyin damarının % 80 i tıkalıymış konuşamıyor yürüyemiyordu şükür birkaç gündür konuşmaya başladı.İnşallah yürümeyede başlayacak.Dualarınızı ve şifalarınızı esirgemezseniz sevinirim.Şifa gönderen ve dua edene herkese teşekkür ediyorum.

Canım benim dualarımızla ve tüm bildiklerimizle hepimiz yanınızdayız.
Acil şifalar dilerim tekrar tekrar.

ablacım geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum.
elimden geleni yapacağım.
görüşmek üzere. sapkal89

ablacım cok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.anneni köşesinde örgü örüp sana sevgiyle bakarken saglıklı ve mutlu hayal edicem

arkadaşım çok geçmiş olsun.Rabbim şifasını esirgemesin.derdini veren rabbim dermanını da verir inşallah.aynı durum babam içinde söz konusu.babacığımda 28.04.2009 tarihinde yolda giderken düşüp orda felç olmuş.şuan babam biraz biraz toplamaya başladı kendini.kelimeleri çıkarmaya başladı.fizik tedavi hareketleri var gün içinde yapılması gereken.şuan ne durumda olduğunu kestirmemek mümkün değil.aynı acıları paylaşıyoruz.Rabbim annenize ve babacığıma inşallah şifasını dağıtır.dualarımla yanınızdayım.

Saygılarımla,

çiçek ablacım acil şifalar diliyorum anneciğine... dualarımızı hep yanında hissetsin...

su perisi ablacım senin babacığın içinde acil şifalar diliyorum... dualarımız her gününü nurlandırsın...

canım melodissim çok sağol.Allah razı olsun.

mutlu ve sevgiyle kal...

Geçmiş olsun.Alah yardımcınız olsun.

merhaba
annenin ne demek olduğunu ben iyi bilirim
çünki benim annemde hasta ve bende dostlardan yardım istemiştim
seni çok iyi anlıyor ve üzüntünü
paylaşıyorum
anneme herşeyin iyi olacağını ve iyleşeceğini düşünmesini
söyledim ve öyle yapıyor
teyzem geçen hafta annen gibi oldu onada kuantumu uygulatıyoruz ve faydasını hemen gördük
anneme şifa gönderdiler ve uyguluyorum
bilmiyorum başka ne diyebilirim
anneni ellerinden öpüyor
kalbimizdeki sevgi enerjisini ona yolluyorum
iyileştiğini görüyorum
sevgi ve saygılarla

çok geçmiş olsun en acil şifalar diliyorum...

O0acil şifalar diler dualarımızla yanındayız inş en kısa zamanda ii olacak bunada kendisinin inanmasınnı söyle türkiyenin dört yanından dua etiğimizi söyle ii olacak inş şifa meleklerimi gönderiyorumO0sevgiyle kal

acil şifalar ... annen iyi olacak.

sevgili çiçekcim rabbim annene ve tüm şifa arayanlara acil şifalar versin...

bütün dualarımızla yanındayız...

su perimiz aynı dualarımız senin içinde geçerli...allah yardımcınız olsun...

benimde felçli bir dayım var...o biraz daha toparladı kendini...

mersinde yaşıyor...

kardeşimin düğünü için izmire geldiğinde durumunu görünce çok üzüldüm...

günlük işlerini yapabiliyor ama her zaman yardıma ihtiyacı var...gerçekten zor...

tekrar geçmiş olsun...rt67

çiçek annene çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

acil şifalar diliyorum.en kısa zamanda iyi olur İnşallah.

geçmiş olsun dualarımız annenizin yanında

sevgili çiçekcim rabbim annene ve tüm şifa arayanlara acil şifalar versin...

bütün dualarımızla yanındayız...

su perimiz aynı dualarımız senin içinde geçerli...allah yardımcınız olsun...

benimde felçli bir dayım var...o biraz daha toparladı kendini...

mersinde yaşıyor...

kardeşimin düğünü için izmire geldiğinde durumunu görünce çok üzüldüm...

günlük işlerini yapabiliyor ama her zaman yardıma ihtiyacı var...gerçekten zor...

tekrar geçmiş olsun...rt67

canım dualarınızla babacığımın yanında olduğunuz için Allah hepinizden razı olsun.babam henüz günlük işlerini yapabilecek dereceye gelemedi.çok şükür bu 1 hafta içinde bir parça daha iyi gördüm.babam inşallah sizlerin dualarıyla ayağa kalkacak.derdini veren Rabbim dermanını esirgemesin kullarından.sizede geçmiş olsun.

bu arada bilmiyorum ne kadar faydası var ben babam için özel bir karışım yaptırdım.bal+polen+arı sütü.arı sütü başlı başına damar açıcı özelliğini okudum.ve hemen bir karışım yaptırdım.onunda faydası var sanırım babama.eline ayağına kuvvet geldi biraz daha.dün fizik tedavi doktoru bile bir önceki güne göre daha iyisin demiş.inşallah ayağa kalkacak babacığım.Rabbim dertli kullarına deva,hasta kullarına şifalar ihsan eylesin.

saygılarımla...

canım dualarınızla babacığımın yanında olduğunuz için Allah hepinizden razı olsun.babam henüz günlük işlerini yapabilecek dereceye gelemedi.çok şükür bu 1 hafta içinde bir parça daha iyi gördüm.babam inşallah sizlerin dualarıyla ayağa kalkacak.derdini veren Rabbim dermanını esirgemesin kullarından.sizede geçmiş olsun.

bu arada bilmiyorum ne kadar faydası var ben babam için özel bir karışım yaptırdım.bal+polen+arı sütü.arı sütü başlı başına damar açıcı özelliğini okudum.ve hemen bir karışım yaptırdım.onunda faydası var sanırım babama.eline ayağına kuvvet geldi biraz daha.dün fizik tedavi doktoru bile bir önceki güne göre daha iyisin demiş.inşallah ayağa kalkacak babacığım.Rabbim dertli kullarına deva,hasta kullarına şifalar ihsan eylesin.

saygılarımla...
öncelikle geçmiş olsun benim annemde 2 senedir hasta
polen karışımındanda yedirdim şimdi saf arı sütü alıyor sabah akşam
faydasını çok gördü
fakat dikkat et sahteleri var kşlosu 200 ile 220 arası değişiyor
güvenmediğin yerden alma
sevgi ve saygilar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri