anne karnında ölen ikiz eşi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emabel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emabel

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba,ben siteye yeni üye oldum.forumda da yazdığım gibi çok zor günler geçiriyorum.ikiz bebeğimin biri 18. haftada karnımda öldü.şu an 28 haftalık gebeyim ama hala korkuyorum bişey olcak diye .diğer bebeğim gayet sağlıklı herşey normal şu an.erken doğumdan ve doğum esnasında ters bişey olcak diye çok korkuyorum.ölen bebeğim sezeryan yerine yapışmış dedi doktorum ve ameliyat esnasında çok kanamam olabilir dedi hazırlıklı olmamız gerektiğini söyledi.acaba kötü bişey olurmuki çok korkuyorum.bu bebeğime ya da bana bişey olurmu ki.bilgisi olanlar bana lütfen yardımcı olsun...

çok geçmişler olsun.. Rabbim onun ömrünü diğer bebeğine sana da bol sabırlar versin.. ölen bebeğini alacaklar mı ameliyatla? yoksa doğuma kadar duracakmıymış anlamadım ben tam olarak..

HAYIR ALINMADI DOĞUMDA SEZERYAN ESNASINDA ÖNCE O ALINACAK.İNŞALLAH Bİ PROBLEM ÇIKMAZ.DUALARINIZI BEKLİYORUM...

inşallah çıkmaz canım.. sen her zaman olumlu düşün.. sağlıkla bebeğini kucağına aldığını düşün.. kötü şeyler asla aklına getirme.. dualarımız seninle... bebeğine çok iyi bak

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri