anlam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pisimbat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
emekleyerek başlar hayat sonra taytaylarla devam eder yampiriyampiri koşturmalarla sürer yürürsün sonra uzun bi okadar da kısa olan yolda ilk zamanlar hayat saklanbaç yakalamaca bisikletten ibarettir kalem defter vede silgi tutşunca ele macera başlar okul ve kitaplardır ergenlikte kızlar yada erkekler ilği alanındadır yetmez lise ha birde engelli öss hoş adıda değişti şimdilerde birde katsayı derken iyice zorlaştı attınmı kapagı üniversiteye (ben lise üniversitesi mezunu olsamda )vizeler finaller flörtler arkadaş çevresi genişlemesi bitirebilirsen haydii iş peşinden koşmaya ....
velhasılı kelam günler yıllar geçer 5*10*15*20*30*40...gider
yıllar sonra dönüp bakarsın ben kendim için ne yaptım dersin vereceğin cevap senin hayatının anlamıdır bukadar.blook

pisiciğim çok güzel bir özet olmuş gerçekten kısa ve öz. aklımdan bin bir türlü düşünce geçti ne desem bilmiyorum. Belki de çok fazla kendim için yaşamadığımdan kaynaklanıyor. Kendimi önemsemeye yeni yeni başlıyorum. Şuan vericek cevabım yok istediğim pek bi şey yapmadığım için yani hayatımın anlamı nedir bilmiyorum umarım yakında bu sorunun cevabını bulurum bunu çok istiyorum. Beni gecenin bu saatinde düşündürmeye başladın. sana teşekkür ederim. sevgiler

catçe anlamlar sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri