Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim benim vücudumda yorgunluk,ağırlık,kaslarda gerginlik boynumdan başlayıp vücuduma yayılıyor boğulacak gibi oluyorum boğazımda bişey varmış gibi oluyor bişey yerken içerken bile sıkıntı yaşıyorum bazen boğulacak gibi olunca yemekten vazgeçiyorum.Doktorlara gittim tahliller oldum mr çekildm herşey normal en son piskiyatriye gittim anksiyete bozukluğu teşhisini koydu.Anksiyeteyi araştırdım biraz olumsuz duygulardan oluşurmuş sanki her an bişey olacakmış gibi olumsuz bir durum olduğunda bu benim başıma gelebilir diye hep bir panik içinde olurmuş.Aynı şeyler yaşadım ancak çok şükür olumsuz duygu ve düşünceleri atlattım.Fakat olumsuz duygu ve düşünce gitmesine rağmen fiziksel olarak vücudumdaki yorgunluk, kaslardaki gerginlik boğulacak gibi olmam v.s devam etmekte.O kaygılı olumsuz duygu ve düşünce gittiği halde neden hala vücutta rahatsızlık olur.Yaklaşık 2 seneden beri bu durum devam ediyor lütfen bu konuda ne yapmam gerek bu konuyla gerçek anlamda bilgisi olan varsa bişeyler yazarsa memnun olurum.Bu konuda iletişimede geçmek isterim...