anam anam ne pis anket yapmışsınız lan

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
uktecinin açılan ankete tepkisi. ukte verecek denli pis bulmuş olmalı ki anketi, şimdi bu harfler okunuyor.*

epey bi marjinal bir veryansın olan bir cümle. şaşkınlıkta doruğa ulaşılmıştır.

-merhaba beyefendi anket yapıyoruz,sorularımı cevaplarmısınız?

-elbette

-evet,hayır şeklinde cevap vermeniz yeterli?

-peki.

-ilk soru yıldırım beyazıt,timur'a cep canavarı * demişmidir?

-eem,olabilir.evet diyeyim.

-fenerbahçe'nin avrupa kupalarındaki 64. golünü murat yakın atmış mıdır?

-bu ne lan!kim 500 bin ister'in 500 binlik sorusu mu?evet anasını satayım.yaz lan.evet.

-üçüncü soru: markus gronholm bir roma imparatoru mudur?

-anam anam ne pis anket yapmışsınız lan,markus,markus...vardı lan roma'da markus diye biri.buna da evet.

-son sorumuz ise: bu anketi götümüzden mi uydurduk?

-git kendini çok sövdürmeden

bir anket yakalamak sevdasıyla, sözlükteki başlıkları an be an izleyen yazarın, anket bulduğunda gösterdiği tepki.

bu güzel tepki, anket türü başlığa girip başlığa giydirici bir giri yazmakla devam eder. başlıkla mücadele edilip güreş tutulur, sonra olaylar gelişir. örnek için

halbuki, bir anket gördüğünde onunla muhatap olmazsan, o an, anketin en çok acı çektiği andır. kendini unutulmuş, terkedilmiş ve anlaşılmamış hisseder. ben öyle yapıyorum. çook anket koştu peşimden, ağladı etti.

ama yüz vermedim.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri