Amerikan Kültür Dil Okulları

EmreU3500

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba arkadaşlar ingilizcemi geliştirmek için dil okuluna gitmek istiyorum. Bu aralar sık sık Amerikan Kültür adını duydum. Bu konuda bana tavsiye verecek olan birileri var mı avaba?

Herkese merhaba arkadaşlar ingilizcemi geliştirmek için dil okuluna gitmek istiyorum. Bu aralar sık sık Amerikan Kültür adını duydum. Bu konuda bana tavsiye verecek olan birileri var mı avaba?
Merhaba Emre, Amerikan Kültür dil okulu çok doğru bir adres. Fazla düşünmeni gerektirecek bir sey yok bence. Kur kur dersler görüyorsun, başarı gösterdikce kurları geçiyorsun, fiyatta da gitmediğin derslerde de, her türlü olanağı saglıyorlar. Kaynakları, hocaları tartışılmaz. Dil öğrenmek için gittim bende 2 yıl önce. Şimdi de kuzenim gidiyor. Yardımcı olabilmişimdir umarım

Emre eğerki alt yapım var ama pratiğe ihtiyacım var diyorsan amerikan kültürde online dil öğrenme diye bir şey var. telefonda pratik yapıyor, konusuyorsunuz. böylece ingilizce konuşmanda pratiğin artmış oluyor. Ya da hızlandırılmış kursları falan var.
https://www.amerikankultur.org.tr bir bak istersen

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri