Alttaki Üyeye Çok Kızdın Ne Fırlatırsın...?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rosecan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rosecan

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar tutunki alttaki üyeye çok kızdınız ne fırlatırsınız........?
elinde mouse tutyorum onu fırlatırdım:)

Çay mıı,hiç hayır diyemem..Hemen alayım y789

Fırlatmak dedik de sabah nette gezinirken denk geldim..yeni bir çalar saat icat edilmiş,basket topu şeklinde..
Susturmanız için duvara fırlatmanız gerekiyormuş,ilginç geldi..

Sabahları sinirli uyananlar için sanırım girlhaha

Çay mıı,hiç hayır diyemem..Hemen alayım y789

Fırlatmak dedik de sabah nette gezinirken denk geldim..yeni bir çalar saat icat edilmiş,basket topu şeklinde..
Susturmanız için duvara fırlatmanız gerekiyormuş,ilginç geldi..

Sabahları sinirli uyananlar için sanırım girlhaha

hemen gönderiyorum kızdığım için değil ama ikramım olsun bu basket topundan çalar saat çok düşünceli bir icatmış her eve lazımy789

Çok kızdığım için ancak bana mantı yaparsa affedebilirim, mantı da sarmısaksız gitmez. Yoğurda bolca koysun diyerek 2 baş sarmısak fırlatırım girlhaha

yu89 tükürürüm pis sokak çoçuğu gibiblooky789

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri