- Reaksiyon puanı
- 0
konuyu yanlış yere açtıysam çok özür dilerim ya arkadaşlar son zamanlarda bende bişey çıktı o kadar kötüki neyse (o kadar berbat bir hayatım var ki hayal bile edemessiniz başıma ne geliyorsa sebebi ailem yeminle hayatımı karattılar) neyse konuya geçeyim anlatsamda eminim anlamıyacaksınız ama belki bunun için bir telkin (ücretsiz veya ücretli) vardır yada bi çözümü şimdi mesela elimde bir hafıza kartı var müzik yüklüyorum buna siliyorum tekrar yüklüom böle devam edio nedir buşey yapmasam içim hiç rahat etmio yani herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünürüm çok güzel olmalı kusursuz olmalı herşeyin en ince ayrıntısına kadar olmalı böyle ama en ince ayrıntısına kadar yeminle düşünemessiniz aklımdan geçenleri (duş alırken yemek yerken elbise alırken vb) yani herşeye dikkat ederim nedir BU HASTALIK MI NEY BU NEDİR FİKRİ OLAN ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM HAYATIM ZEHİR OLDU ZATEN HİÇBİRŞEY ÇEKİLMİYOR BİDE BU OLUNCA...... LÜTFEN YARDIM!!!ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2LÜTFEN !!