öncelikle aranızda olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim
Ego+Suçluluk telkinlerini dinliyiroum 21 gün oldu , son bi haftadır listemi şöyle yaptım : Ego+Ego+suçluluk . bu süre zarfında yaklaşık 130 saat dinledim , ama ne yazıkki ne olumlu nede olumsuz bi etki görebildim
önceki hayatımdaki gibi her şey yani aynı o çizgide ilerliyorum ne bi düşüş nede bi yükseliş var . sitedeki 1 haftada 2 haftada değişen insanların yorumlarını görünce kendimi sorunlu olarak görüyorumağla2 acaba hata yaptığım biyer varmı diye düşünüyorum ama bulamıyorum , dinlerken kulaklıkla dinliyorum , ama gece yatarken tek kulaklıkla dinliyorum yoksa rahatsızlık veriyo ama bu yüzden etki edemiyo diyemem . neyse ben etki ediceğine inanıyorum ve devam edicem dinlemeye
7 gün ara vercem 21 gün dinledim beynimi dinlendireyim biraz. sonraki listem ise şöyle olucak : Ego+Kendine Güven + Kendine güven 21 gün dinleyip 1 hafta ara verdikten sonra , Ego+Kendine Güven+Sosyallik+Sosyallik yapıcam ve ücretsiz telkinler burda biticek
sonra ücretli telkinlerden alıcam 2 tane alıcam biri Sözcük Dehası Ol diğeride Yazar Olmak , yazmaya çok meraklıyımdır şiir olsun söz olsun hep yazmak istemişimdir , bunları dinliyerek ve şiir , kitap okuyarak kendimi geliştireceğimi düşünüyorum
Telkinlere başladığım tarih 25.11.2013 eğer her şey yolunda giderse 09.03.2014 istediğim gibi olucam y789
Telkinlere başladığım tarih 25.11.2013 eğer her şey yolunda giderse 09.03.2014 istediğim gibi olucam y789