Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

Alice in Wonderland

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Merhaba günlüğüm :)

Mp3 lerimi dinlemeye başlayalı sadece 1 Hafta oldu ama yoğun bir şekilde günde 16 saat dinlemeye başlayalı 3 gün oldu :)

Şu an Gündüzleri Ego Güçlendiri geceleri Suçluluk dinliyorum.

İlk defa dün gece kabuslar gördüm ama mutsuz uyanmadım .

Okyanus sesini çok sevdim. Resmen bana huzur veriyor. Hatta ilk dinlediğim zamanlarda içinde olan cırcırböceği sesini duymamıştım onu da yeni duymaya başladım :)

Gündüz iş yerimde ise Klasik müzik devamlı açık.

Gelişmeleri seninle paylaşacağim.

Şimdi hazır ol sana süprizim var.

Sırada Atakan Beyin elinde yapım aşamasında 4 tane daha gelmekte.

İlk öncelik kilo alma .

Artık kilo alabileceğiz.

Yaşasın.

Hoş geldin sevgili Alice :)
Dilerim istediğin gibi değişimlere kavuşur , daha mutlu daha huzurlu bir hayatın sahibi olursun.

Bir önerim olacak , telkinleri ortalama 8 saat dinlersen senin için daha iyi olacaktır. Gülekal ...

öyle yapıyorum :)
yani gündüz ego yu 8 saat
gece de suçluluğu 8 saat dinliyorum.
4 * 4 mü dinlemem lazımdı kafam karıştı :)

Merhaba Alice in Wonderland,

Nickini görür görmez heyecanla açtım başlığını. Benim en sevdiğim ikici film Alice in Wonderland (2010).

Günlüğün hayırlı olsun. Burdan gelişmelerini takip ediyor olacağım. Sevgilerimle

HOŞÇAGÜLE y789

Nickini görür görmez heyecanla açtım başlığını. Benim en sevdiğim ikici film Alice in Wonderland (2010).

Günlüğün hayırlı olsun. Burdan gelişmelerini takip ediyor olacağım. Sevgilerimle

HOŞÇAGÜLE y789

hoşbuldummm.
AA bende bayılırımmm. birinci film ne merak ettim y789

aa ben hepsini tek tek dinliyordum meğersem suçluluk artı ego birlikte 8 saatmiş :) olsun daha yeniyim. sabırlıyımda. sadece hemen kilo almak istiyorum okonuda nasıl sabırlı olacağım hiç bilmiyorum cidden.

Ayy Tim Burton'a aşığım. Geçen Big Fish'in dvdsini aldık ama ne yazık ki PC açmadı :(

aaa internetten indiremiyormusun peki. çok mükemmel bir film bence ihmal etme izle . ben biraz film delisi bir insanım da sevincli

956ksevgili günlük

sanırım dün düzgün yaptım bu işi :)

hoparlor aldım mp3 çalar a taktım sabaha kadar çaldı ben uyurken ve kulaklıkla yaşadığım kulağımı rahatsız eden durum sona erdi . ve suçluluk + ego telkinlerini sabah a kadar dinledim. öncelikle gece karmaşık rüyalar gördüm biliyorum ama sabah hatırlamaya çalıştım hiçbirşey hatırlayamadım hala da hatırlayamıyorum bu iyi birşey sanırım çünkü mutsuz uyanmak yerine mutlu uyandım f678h ama gözlerim nasıl şiş ve başımda bir ağrı ile uyandım size anlatamam . yüzümü yıkayıp evden çıkana kadar ikiside geçti ama azcık başımda bi doluluk hissediorum. oda beni rahatsız edecek kadar değil ama. onun dışında şu an için bir gelişme yoktur.

gunlugun hayırlı olsun :)

hep umut dolu seyler yazman dılegıyle

Günlüğün hayırlı olsun, ilerlemeni gün gün takip edebileceksin bu sayede. Çok sevindim gerçekten senin adına.

Umarım dilediklerine en kısa zamanda kavuşursun.

Hayatın güzelliklerle dolu olsun:))

Sevgiler
cat56

çok teşekkür ederim sizlere :)

Sevgili Günlüğümmmm

canım benimmmmm

okadar alıştım ki okyanus dalgaları sesi ile uyumayu sana anlatamam

sabaha karşı mp3 çaların şarjı bitmiş pat diye uyandım ses gidince . ahh dedim yapma bunu :)

bugün cumaaa hayırlı cumalar.

herşey harika olsun herkes için

herkesin dilekleri kabul olsun

R.Şanal ın Kuantum olumlamalar kitabını aldım dün kendim için :) her modum düştüğünde açıp bişiler okucam ve yükselticem. Yanımdan hiç ayırmamayı planlıyorum.

yaşasın günlükkk herşey güzel olucak.

her şey gönlünce güzel olsun...
günlüğünde hayırlı olsun...
mutlu paylaşımlarını bekliyoruz..

Günlüğünüz şans getirsin, yaşamınıza renk katsın. Sayfalarında essin bahar yelleri:)

Tebrik ederim Alice in Wonderlandcim,

Çok güzel gidiyorsun. Müzik çalarını da şarjda takılı tutabilirsin imkanın varsa eğer. Hoparlörlerin ve kitabın hayırlı olsun :) Çok güzel düşünmüşsün bunları. Gelişimine çok faydası olacaktır.

Sevgiler

Günlüğün hayırlı olsun Alice İn Wonderland.

Günlüğünün mutlu, güzel değişim ve gelişimlerinle dolmasını dilerim.

Sevgiler. actionsmile

Günlüğün hayırlı olsun,
Hayallerin gerçek olsun...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri